reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
my już po jednym spacerku a przed nami jeszcze kalisz czyli chodzenie po hipermarkecie.wklejam zdjęcia ze spacerku

Załączniki

• DSCF0787.JPG
    DSCF0787.JPG
    26,5 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF0788.JPG
    DSCF0788.JPG
    28 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCF0790.JPG
    DSCF0790.JPG
    26,8 KB · Wyświetleń: 36
reklama
o rety, Kasia, jak fajnie że masz zdjęcia z porodu!! ja pierwsze zdjęcie mam jakieś 20sek po urodzeniu małej...
a Kacpeek cudowny, ja właśnie ide do piwnicy po spacerówke dla małej, jeszcze nie wsadzę małej na stałę ale przymierzymy i zobaczymy jak sie pięknie prezentuje :) a w pon jedziemy do bhurtowni i chyba kupujemy Pliko P3, nareszcie...!!

no jednak bylismy na spacerku i to prawie caly dzien .ubralam szkraba cieplej i tyle .
mialam cos napisac i wylecialo mi z glowy.przypomne sobie to napisze.
wiecie co ja mieszkam obok lasu i kamilka ogladam trzy razy dziennie .kleszczy jest mnostwo moj pies( duzy -nie ten ze schroniska) ktory niewychodzi poza teren naszego placu ma codziennie po kilka kleszczy .koszmar jakis

Dziewczyny słyszałyście że umarł ten 6-miesięczny chłopczyk z Pomorza co go ojciec katował?
Jak bym takiego dorwała to bym go chyba zabiła.

Kasia Nikolka cudna a Kacperek jaki przystojniacha:-)
Pumi widzisz i takie posty pogodne az chce sie czytac:rofl2:
Pam masakra -slyszlalam o tym chlopczyku co niby z lozka spadl....co za jeb***te ciulowisko z niego:wściekła/y:az mi sie lezka zakrecila.......:sad:
my po spacerku - kupilam sobie biale spodnie:happy:
jestem w szoku skad tyle tego dziadstwa w tym roku:szok:
my jutro wracamy d Poznania-pewnie bedzie padac...mam nadzieje ze dojedziemy szczesliwie.....:zawstydzona/y:
KAsiu ja mam zdjecie sali ale juz po porodzie...a sale poodowa mialam super a lozko rewelacyjne takiena rozne pozycje....

Basiu mi też się płakać chciało jak o tym słuchałam.Po co tacy ludzie w ogóle dzieci mają.Worki treningowe sobie robią.Okropieństwo.

reklama
dziuba wiesz, poczytalam twoj blog i przypomnialam sobie jak to bylo jak nicolka przyszla na swiat i az sie poplakalam.....bo popatrzylam na tego mojego kochanego aniolka i az mi lzy same pociekly.....a nicolka kochana tak spojrzala, zlapala mnie swoja malutka raczka za moja reke tak jakby rozumiala i slicznie sie usmiechnela.....a teraz gada cos do mnie a ja nadal placze.......yhh..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry