reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
W "Mam dziecko" reklamowali ostatnio taki preparat "Autan Ochrona przed kleszczami" SC Johnson ale dla dzieci od 2 rż

o rany Joa z czego sie odchudzasz:szok:
ja tam tylko 3mam sie zdrowego trybu zycia i jakiejs diety ale to przyjemne bo nie mam wiekszych wyrzczen procz slodyczy;-)
Esti ten zel honeopatyczny to Dapis koszt ok14zl. sa jeszcze preparaty firmy MOUSTIDOSE:
krem przeciw komarom - tuba 50 ml - 13,86 zł
lotion przeciw komarom - butelka 100 ml - 18,84 zł
olejek citronella - buteleczka 30 ml - 14,75 zł
żel łagodzący skutki ukąszeń owadów - tuba 40 ml - 11,96 zł
mozna stosowac u niemowlat powyzej 1 miesiaca zycia

wystarczy??;-)

Joa nie jedz slodyczy,pij duzo wody mineralnej niegazowanej,jedz warzywa i owoce surowe,gotowane lub gotowane na parze....pij zielona herbate lisciasta (duzy wybor firmy Bastek przynajmniej rano i parz do 3 min w temp 70 C,nie jedz jasnego
pieczywa,mkaronow,ziemniakow

wczoraj w rozmowach w toku mowili jak sie pozbyc brzuszka lub oponki po ciazy -polecaja peeling ale nie z kawy tylko z soli morskiej(1 lyzka)do tego 1 lyzke miodu jakiegos lejacego sie i pol soku z cytryny robic peeling codziennie podczas kapieli.ja zamierzam sprobowac:rofl2:bo mi malutka oponka zostala tylko.....:dry:
Albi bardzo ciekawa masz prace co skonczylas zeby pracowac w takiej branzy?:sorry2:

Skanska to mały pikus przy Cemex. zresztą to dwie rózne dziedziny. Bo Skanska to firma usługowa a my jestesmy producentem.

reklama
Do góry