Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bubcia, absolutnie poradz sie lekarza zeby wykluczyc zakrzepice, i ewentualnie zabezpieczyc sie jakims lekiem. I sie mie denerwuj bo to do ogarniecia, a moze to tylko skurcz i brakuje magnezuDziewczyny ostatnich kilku stron w ogóle nie czytałam później to nadrobie tylko mam takie pytanie od kilku godzin boli mnie lydka ale tak strasznie ze aż płakać mi się chce i chodzic nie dam rady, i to się tak nagle zaczęło, co to może być? Jakiś żylak czy coś?
A ja nigdy nie paliłam. I śmierdzi mi to niemożliwie. Nienawidze jak ktoś na ulicy z fajką idzie całą drogę przede mną. Ale mam szansę umrzeć na raka, bo mój ojciec truł mnie przez 18 lat, więc biernym palaczem byłam. A potrafił i 2 paczki dziennie wypalić
Alkohol tylko słabyKolorowe drinki (max 2), piwo babskie, bo zwykłego nie lubię i wino- pierwszy kieliszek bleee, a później wchodzi tak, że nie wiem kiedy znika
Ale baardzo rzadko piłam, może z raz na 2-3 miesiące. My to z M mamy chyba jeszcze wódkę ślubną w barku, a może obrócili ją na sylwestra? Nie wiem, ale takie z nas pijaki, ze alkohol po 3 lata w barku stoi jak dostaniemy, a wino szybciej do jakiegoś sosu zużyję niż wypiję
Bubcia, absolutnie poradz sie lekarza zeby wykluczyc zakrzepice, i ewentualnie zabezpieczyc sie jakims lekiem. I sie mie denerwuj bo to do ogarniecia, a moze to tylko skurcz i brakuje magnezu