Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No, ale jak on nie jest moim mężem, to też może? Zresztą nie wiem, bo też chodzi tu o kase, bo on ma w pracy na umowie wpisane mniej niż zarabia, a zarabia dużo więcej, a jak ktoś u nich idzie na l4 to ten szef wypłaca tylko to co na umowie, a jak idzie na urlop to wypłaca normalnie całość. Wiem głupi układ, no ale jednak pieniądze się przydają jak ja dostane tylko 80 % macierzyńskiego ;/A nie lepiej mu wziąć te opiekę nad tobą a ojcowski jeszcze sobie zostawić? Bo to zwolnienie tez będzie mu przysługiwać jak ty Cc
No, ale jak on nie jest moim mężem, to też może? Zresztą nie wiem, bo też chodzi tu o kase, bo on ma w pracy na umowie wpisane mniej niż zarabia, a zarabia dużo więcej, a jak ktoś u nich idzie na l4 to ten szef wypłaca tylko to co na umowie, a jak idzie na urlop to wypłaca normalnie całość. Wiem głupi układ, no ale jednak pieniądze się przydają jak ja dostane tylko 80 % macierzyńskiego ;/
Tusiaczek, ja niby wszystko mam, ciuszki wyprane i wyprasowane ilość jest wystarczająca, łóżeczko, wanienka, pościel, wózek itp, ale jeszcze muszę przywieść fotelik do samochodu i go wyczyścić, bo trochę stał na strychu, leżaczek chciałam kupić i drugą pościel, taki fotelik do domu też przywieść i wyczyścić, kosmetyki dla małej muszę kupić, torbe do szpitala do końca uzupełnić.Kalorg pociesze Cię, że ja nie mam jeszcze nic dla nowego dziecia
Tzn niby wszystko mam po starszym, ale nic nie kupione, nic nie naszykowane. Jakoś mi się nie chce
Martusia ja te pomiary traktuję orientacyjnie. Mnie też mówili że dziecko będzie duże, a urodziłam w 37 tygodniu poniżej trzech kilo. Gdzie juz na wcześniejszym usg miał więcej podobno![]()
Nie załatwiałam nic , nawet nie wiedziałam, że muszę, ale to co przed porodem mam iść do urzędu stanu cywilnego i co powiedzieć?Ale urodzenie dziecka to co innego szef powinien zrozumieć i normalnie z nim porozmawiać. No jesli jest jako ojciec dziecka podany (zalatwialiscie to wcześniej w urzędzie stanu cywilnego? Jak nie to zróbcie przed porodem) to chyba tak.