reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

No wreszcie odbębniłam z młodą ostatnie szczepienie i mam spokój do 5 roku życia yeah!
Paulettah smaka mi tylko narobiłaś tak bym zjadła sajgonki :-P
Chciałam się pochwalić że w sobotę idę na randkę z mężem do kina i mam nadzieję że wytrzymam w fotelu ponad dwie godziny :-D
Dziewczyny podrzućcie pomysł na prezent dla męża na urodziny i rocznicę ślubu???

reklama
Simka a jednorazowe tez takie wysokie miałaś? Jejku mnie brzydza takie rany nie będę umiała nawet patrzeć :/ a ja bym chciała przeciągnąć do stycznia ten termin cesarki, bo już kilka dni by tylko zostało, no albo tak jak mówisz całkiem przed świętami ;)
Paulettah mam nadzieje że nas nie opuscisz :(bo na pewno każda będzie ciekawa co u ciebie Haha :D Ja juz przeżywam, bo kolejna będzie rodzić, a to jeszcze nie ja :(

Spokojnie na wszystkich przyjdzie czas :)

Ja ledwo żyje tak sie objadlam :D ciekawe jaki cukier po tym będzie :) bolą mnie juz biodra od leżenia a tu jeszcze z miesiąc masakra po prostu.

Kupiłam na sutki z medeli Purelan maść kumpela polecała bo mówi ze łaski w szpitalu miały inne i nic nie dawały a ta wlasnie ogarnęła i od samego początku sa super nic sie z nimi nie dzieje :)

No wreszcie odbębniłam z młodą ostatnie szczepienie i mam spokój do 5 roku życia yeah!
Paulettah smaka mi tylko narobiłaś tak bym zjadła sajgonki :-P
Chciałam się pochwalić że w sobotę idę na randkę z mężem do kina i mam nadzieję że wytrzymam w fotelu ponad dwie godziny :-D
Dziewczyny podrzućcie pomysł na prezent dla męża na urodziny i rocznicę ślubu???

Ja się wybieram do kina na Kosoglosa ale to chyba 18 czy jakoś tak wychodzi ;)

Na prezent może jakiś super perfum taki droższy, mój by się ucieszył.:)

Spokojnie na wszystkich przyjdzie czas :)

Ja ledwo żyje tak sie objadlam :D ciekawe jaki cukier po tym będzie :) bolą mnie juz biodra od leżenia a tu jeszcze z miesiąc masakra po prostu.

Kupiłam na sutki z medeli Purelan maść kumpela polecała bo mówi ze łaski w szpitalu miały inne i nic nie dawały a ta wlasnie ogarnęła i od samego początku sa super nic sie z nimi nie dzieje :)

No na wszystkich, ale ja się już nie mogę doczekać :( A poza tym już mi ciężko, a co dopiero na koniec w grudniu :( ty to już w ogóle masz pewnie ciężko z blizniaczym brzuszkiem ;)

no nie dziwie się :) Ale coś za coś! haha :)
dzwoniłam do tego urzędu stanu cywilnego, no i to prawda idzie coś takiego zrobić jak mówiłaś, wystarczy zaświadczenie od lekarza, że jestem w ciąży, no i musimy obydwoje pojechać coś tam wypełnić, dwa ważne dowody no i dostajemy oświadczenie, że takie coś miało miejsce i potem w szpitalu też wszystko jest jasne i potem może mój sam jechać do urzędu jak się urodzi Hania :) dzięki, że mnie o tym poinformowałaś, bo serio nie wiedziałam, że takie coś się robi :) A przy cesarce, to będzie duża ulga, że nie będe musiała jeździć wszystkiego załatwiać :)

o rany Paulina chyba bym się zapłakała za moim Olim, on taki cycek jeszcze. u Ciebie to troszkę inaczej, bo bez dziecka w domu, tylko mąż :P

Michałek jakiś cichy dzisiaj coś tam się odezwał rano troszkę. pozwoliłam sobie zjeść wafelka, ale jego to nie rusza. W ogóle dziwne te moje drugie dziecię - na ciepłe, na słodkie, na zimne nie reaguje tylko na konkretny żer. się nie dziwię że 2 kg waży ;)

Za 2 godziny się zbieram do endo, zaraz mąż idzie po krzykacza. W ogóle wiecie co on sobie zażyczył? Mleczną kanapkę w nagrodę za to że to przedszkola poszedł, no dobry jest :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry