reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja sie jeszcze nie orientowalam ale szpitale mam blisko.. chyba ze bede u rodzicow to troche gorzej.. a jeszcze jak dojdzie snieg badz slizgawica na dworze :/

reklama
martusiaaa- oj masakra. U nas oddział położniczy odnowiony jakieś czas temu. Mam kilka minut pieszo (mieszkam na rynku, a to po drugiej stronie) i bardzo miło wspominam pobyt (pomimo małej załamki, że chcę do domuuu :p ), więc nawet nie patrzę na poznańskie szpitale, chociaż wiele kobiet z naszego miasta woli rodzić tam, ale po co jak szpital mam prawie pod domem a do Poznania 30 km

Pyscek- witaj

Koktajlowa piszesz o klinice w Katowicach ???

Ja pierwotnie miałam rodzić w Chorzowie ale plany się posypały i wybrałam inny szpital 40 km od domku, choć chorzów tez nie był blisko :( teraz myślę o tg bo tylko 15 km i tez wątpię coby mój chłop miał jeździć do Gliwic taki kawał jak poprzednio, wtedy też nie było Olina :)

Witam Nowe koleżanki ;)

reklama
Do góry