Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Uf gładko poszło kiero złapał sie za głowę ale pogratulował i zapytał od kiedy L4 wiec do końca tyg pomęcze sie, w sobote usg i od poniedziałku laba....
Martaha ja też świruje z objawami.. Jak brzuch boli to sie martwie a jak nie boli to jeszcze bardziej sie martwie ale bedzie dobrze! W sumie poza tkliwymi cycami nic mi nie jest innego...
Hej. Nie odzywalam sie bo jakos czasu nie mialam. Corka byla chora, mnie dalej rozklada a w dodatku syn znowu chory a nie dawno mial zapalenie pluc I lezal dwa razy w szpitalu. Do tego przestal jesc i chudnie w oczach . Ehh posmecilam troche...
madziarra - fajnie a teraz gin ci bez problemu l4 wypisze ? mi w pierwszej ciazy ginka proponowała, teraz jakos nie ale najpierw i tak musiałąbym poczekac azszef kogos znajdzie na moje miejsce