Naprodukowałyscie postów że połowy nie pamietam
Simka piękny maluch
USG jest to jeden z tych momentów bardziej ekscytujących niż pierwsza randka
Nicolina witaj
Janurarka czyli końcówka stycznia jest nasza

Ciesze się że maleństwo sie pokazało
Co do opalania w ciąży to leżenie plackiem absolutnie nie. Przebarwienia to najmniejszy kłopot. Ze słońcem jak z gorąca kąpielą lepiej na czas ciąży zrezygnować. Chodzić nikt nie broni ,ale jakiekolwiek nadmierne nagrzewanie brzucha może skończyć się poronieniem. Tak więc laptopy na brzuchu też odpadają bo to to już w ogóle jest szkodliwe dla dziecka. A żeby nie było że tylko głupio gadam to jedna panna też była taka pewna ,że co tam ciąża troche słońca jej nie zaszkodzi. Niestety jednego dnia się grzała ,a drugiego dostała krwawienia. Poroniła w 8tyg...
Ja to w wasze dietetyczne jedzenie się nie wpasuje. Za bardzo lubie jeść

A teraz muszę miec jedzenie wszędzie i zawsze. Dziś na wyjściu był pierwszy incydent z zawrotami. Człowiek zapomina ,że ma w sobie kogoś jeszcze i takie sytuacje nas uświadamiają.
Chodzilam za magnezem bo mam brać dodatkowo ,a kurde znalazłam takie tabletki jak czopek dla słonia. Inne były w wersji z witaminami dodatkowymi fajne małe ,ale mi zależy na samym. Tak wiec nachodziłam sie i tyle. Dział z ubrankami w next musiałam chociaż obejrzeć. Bo z zakupami chyba jeszcze poczekam.
A wy macie już coś?