reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
hahah no spora :D A ostatnio się martwiłam, bo była tu najlżejsza z naszych dzieci :D

martusia- nie martw się za 9 dni wszystko się wyjaśni :) zapytaj wprost Twojego lekarza, jak on to widzi :) Ja mojego troche wymęczyłam, aż się w końcu dowiedziałam dokładnie jak to widzi :)

Paulettah to dzielna kobieta, da sobie radę ja w nią wierzę i oczywiście w nasze bliźniaki też! :)

Paulettah trzymaj się kochana, a poza tym to leżysz sama na sali czy masz jakieś,towarzystwo?
Ja to się modlę byle wytrzymać ten grudzień bo nie chcę żeby moje dziecko było najmłodsze w klasie to przerąbane :-/

No to bardzo dobrze, fajnie jak ma się towarzystwo zawsze to raźniej ;-)
Mysiak niektóre dzieciaczki są z natury drobne nie każdy musi ważyć tyle ile pokazują siatki czy inne wyznaczniki, ja np od ur byłam bardzo drobnym i mało ważącym dzieckiem

reklama
Do góry