reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mi u Marysi na ciemieniuche pomogla olejuszka, firmy skarb matki. Bardzo szybko zeszło. A jeszcze z ziajki jest podobno skuteczny a tani

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

Ja też panikara jestem :-) ale wiadomo że wszystko powoli się rozwija :-) ja dziś mam lekarza na 15 później na 18 usg bioderek jeszcze jak nam powiedzą że szpital wgl świetnie będzie :-(

Cholera i mój coś pokasłuje, rzadko ale jednak.. no i ortopede dziś mamy. Oby było wszystko dobrze. Takie maluszki nie powinny chorować ani cierpieć w żaden sposob:(

reklama
Dzien dobry :-) ktos mnie tu jeszcze pamieta? Znow troche mnie nie bylo, ale z dwoma maluchami nie zawsze ogarniam.
Antek przyszedl na swiat 5 stycznia w 37 tygodniu. Jest super dzieciakiem, malym cycoholikiem ;-) rosnie zdrowo mimo zamachow starszaka ;-)

Mam nadzieje ze przyjmiecie nas z powrotem ;-)

Do góry