reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Witamy :) wstaliśmy nakarmilismy malca , dziś sobie spaliśmy w 4 :-) ja mąż syn i pieseł Haha czy wasze dzieciaczki tez sie odkrywają ? Jak Rafała przykryje to macha nożkami specjalnie i zwala kołderkę lub kocyk

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mój dziś do 6, przewijanie karmienie i drzemka do 7.30 :)) teraz kopie słonia na macie. Mój się nie rozkopuje w nocy, ale strasznie macha nóżkami jak nie śpi. Jak mały konik. I kicha ciągle nie wiem czemu..

Z tym kichaniem to mój tez ciagle kicha tez sie zastanawiam co jest przyczyna

Witamy :) wstaliśmy nakarmilismy malca , dziś sobie spaliśmy w 4 :-) ja mąż syn i pieseł Haha czy wasze dzieciaczki tez sie odkrywają ? Jak Rafała przykryje to macha nożkami specjalnie i zwala kołderkę lub kocyk

Moja spi w rozku albo śpiworku bo potrafi sobie koldre albo kocyk narzucić na buzie boje sie ze sie udusi ... Ale tak kopie duzo :)

I moj kicha i sie rozkopuje :p
A czy Wasze dzieci dlonie trzymaja luzno? Moj maly zazwyczaj lewa dlon trzyma luzno, za to prawa strasznie mocno zaciska w pięść ;/
I czy potrafia przytrzymac w dloni jakas zabawke? Bo moj nie bardzo sie kwapi, tylko nie wiem moze to jeszcze za wczesnie :)

reklama
Mój potrafi trzymać zabawkę ale macha raczkami i boje sie ze przywali sobie w główkę :-) bo macha na wszystkie strony i raczkami i nogami jak w bujaku siedzi to go nikt bujać nie musi i przypinać go muszę bo szaleje :-) emenems mój mały to zasypia z pieluszka tetowa na oczach

Do góry