reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Betina ja wszędzie wlokę ze sobą dzieciaki. Po Pierwsze nie mam ich z kim zostawić, po drugie młody jest cycoholikiem nietolerującym butelki. Nie ubolewam nad tym ;-)

Moja jest zbyt leniwa na pchanie stóp hehe brzuchol jej nie puszcza :D czasem złapie za kolana przy przewijaniu i tyle :( a chyba też już powinna, ale jakos woli ręcę nad wszystko.
Zdjęcia świetne :D takie życiowe...
A mała też wszędzie zabieram, no i nie mamy z kim zostawić bo rodzina daleko...

Pytanie do mam ktore już chrzciły dziecko- jak u was wyglądało przyjecie? W domu czy lokalu? A jak w lokalu to sam obiad bez alkoholu czy tak ze wszystkim? Bo my mamy w czerwcu w lokalu, bez alkoholu i nie wiem czy decydowac sie na obiad z deserem czy też przekąski. Bedzie ok 15 osob najbliższej rodziny:rolleyes2:

Tusia ten sam problem - smoczek be i to akurat jest fajne ale z butelką problem bo wypije może z 70 ml i resztę już jezorem Wypycha

Asia Michał póki co chrztu nie ma. Oli też. Może kiedyś się zdecydujemy ;)koleżanki które robiły to przeważnie obiad i ciasto w restauracji tort i już.

Askw, młody jeszcze nie chrzczony, starszak miał chrzest na roczek i teraz też mi się nie śpieszy ;-)
U starszaka był obiad potem ciasto olus tort. No i to mięso z obiadu zostało na stole. Żadnych sałatek i innych pierdół.

Martusia jak siedemdziesiąt z butli wypije to i tak szacun. Antek dostaje spazmów jak tylko poczuje Smoczek w ustach. Może inny by załapał, ale jakoś nie mam potrzeby kombinować i go uczyć ;-) za kilka miesięcy spróbujemy z niekapkiem albo bidonem.

Mój też nie chrzczony, czekamy do czerwca. Zrobimy obiad na około 25 osób z ciastem i tortem bez alkoholu.

Czy to możliwe, ze przez zęby maluszek mniej je? Jest pogodny tylko, ze paluszki albo gryzak w buzi cały czas.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój był ochrzczony jak miał 6 tygodni, w lutym i przespał cała mszę i imprezę :) u mnie było ok 20 osób 3 Dania gorące przystawki tort i niestety alkohol. Ale moim zdaniem zwykły obiad wystarczy.
Beti mój mały też jakby mniej je, tylko też mi to ciężko ocenić bo on piersiowy. Paluchy non stop w buzi aż się nimi krztusi no i kupy teraz rzadziej robi, dzisiaj 4 dzień bez a wcześniej dzień w dzień byly

Do góry