reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja ostatnio mam straszną fazę na słodycze, nie mogę się powstrzymac:( wygonilam meza na spacer, strasznie mnie drażni, wszystko mu muszę mówić sam z siebie nic nie zrobi! A jak w końcu się za coś bierze to robi źle. Masakra.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My jeszcze nie byliśmy dzisiaj na spacerze i chyba trzeba odpuścic bo wieje strasznie i zimno troche, co chwila chmury nachodzą. Żadna przyjemnośc spacer w taką pogode.
Mała mnie dzisiaj nastraszyła. Przewijałam ją i nagle zaczeła sie robic czerwona i powietrza łapac:o Nie wiadomo z czego bo po jedzeniu była dawno, chyba śliną albo coś jej podeszło. Jednak jeszcze strach takie dziecko zostawic sameo_O

A to jakaś różnica? Dla mnie może być i 8 metrów - i tak jest za długa.

Martusia - u nas też wieje tak, że głowę urywa ;) na zmianę słońce i deszcz. Ale ja się cieszę, bo nogi mi odpoczną, ostatnio spaceruje po 4 godziny dziennie :D
Żadna różnica, ale aż dziwne że przy rozmiarze L realnie ma tylko 4,7 ;-)

My dziś na spacerze ponad 2 godziny, dwie ulewy przeczekalismy pod zadaszeniem klatki schodowej, resztę przechodzilismy na słoneczku, choć fakt ze wietrznie dzis. Leoś skończy w czwartek 4 mce i póki co nie odpuscilismy sobie ani jednego dnia spaceru. Uwielbiam się wloczyc godzinami z wózkiem.

My juz po komunii pogoda u nas słoneczna ale wieje strasznie , mały więcej spał a jak sie obudził multum ciotek sie nim zajmowało czas spędziliśmy fajnie a teraz sobie leży i od 30 min gada cały czas i grucha [emoji23]

Boski ma dzisiaj dzień bólu istnienia... Eh tak się drze że aż się cieszę, że już w bloku nie mieszkamy. :-( z braku pomysłu posmarowałam dziąsła Bobodentem i uspokoił się na tyle, że załapał cyca...uff. Chociaż mam nadzieję, że do zębów Jeszcze mamy trochę czasu...

Ja za to wczoraj wymiotowalam że zmęczenia :/ dzięki Bogu młody o dziwo spał od 23 do 4. Już mnie wykańczają te karmienia. Dzisiaj próbowałam młodemu dać trochę rumianku no to wypił łaskawie 10 ml i tyle, wszystko inne niż cyc bee :)

reklama
My byliśmy na spotkaniu chustomam i było zaje*iscie:))) motalam kolka i fajne są chyba kupie o tak zeby na szybko miec. Mały mi padł w aucie taki zmęczony a nie mógł tam zasnąć bo głośno dużo dzieciakow było. My niedługo też szczepienie brrr nawet nie chce myśleć!!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry