Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, tak mi przykro. Wiem co czujeszwitam kochane. U mnie niestety koniec nadziei. Dostałam dziś okres. Cykl zajebiscie mi się rozregulowal - 2 testy pozytywne, okres "spóźniony" o 12 dni, połowę cyklu. Jak dojdę do siebie i wszystko mi się ureguluje to wracamy do staranek. Na styczeń jednak nie ma szans, może się uda na marzec... Trzymam kciuki za Was kochane i za Wasze fasolki. Buziaczki!!! :*
Współczuję [emoji26]witam kochane. U mnie niestety koniec nadziei. Dostałam dziś okres. Cykl zajebiscie mi się rozregulowal - 2 testy pozytywne, okres "spóźniony" o 12 dni, połowę cyklu. Jak dojdę do siebie i wszystko mi się ureguluje to wracamy do staranek. Na styczeń jednak nie ma szans, może się uda na marzec... Trzymam kciuki za Was kochane i za Wasze fasolki. Buziaczki!!! :*
Trzymaj sie kochana i odpoczywaj ! Napewno wszytko bedzie dobrzeParaplu oby nie, w styczniu poroniłam i troche inaczej to wyglądało. Poczekam do wieczora, zobaczymy co z tego bedzie.
cayra o kurcze, bardzo mi przykroTyko czemu test wyszedł pozytywnie? I to dwa razy? Zaczynam sama wątpic u siebie, Czekam na ynik bety, chyba to jednak jest wiarygodne źródło w pierwszych tygodniach.
Trzymaj się Kochana i życzę szybkiego powrotu do "normalnego" cyklu oraz owocnego starania
Daj znać jak już cos zaskoczy![]()
Paraplu oby nie, w styczniu poroniłam i troche inaczej to wyglądało. Poczekam do wieczora, zobaczymy co z tego bedzie.

Kciukasy trzymam &&& ja też betę dziś robiłam. Mam dziwne przeczucie, że znowu będzie kiepska... Oby do wieczora...Czekam na zrobienie bety. 3majcie kciuki![]()