Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po ślubie 6 lat ale z mężem juz 14 lat razem..trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze Wasze. My jedziemy do zoo z dziećmi@Happy3 gratuluje trojaczków!!! Ale czad. Kurczę super. Ja chciałam bliźniaki ale trojaczki to juz mega sprawa no i tez wyzwanie. Fajnie ciesz sie i uważaj na siebie potrójnieco maz na ta informacje o trzech bobaskach? Przerażony?
czy potrójnie szczęśliwy? Pisz nam jak przebiega twoja ciąża, i jak sie czujesz. Na forum była dziewczyna z bliźniakami ale dawno sie nie odzywała i tez nie pamietam nicku. Jeszcze raz gratuluje
@weronika87 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu. Widze ze staż małżeński tez mam chyba najkrótszy bo dopiero 10 M-cY- oprócz kolorowej mamy![]()
@brzusio lezakuj i odpoczywaj nie łam sie. Tam jestes pod opieka a w domu znowu byś sie martwiła. Nic nie poradzisz jak chca cie trzymać. Tylko wypytuj ich co i jak i niech cie badają porządnie jak juz tam jestes tak długo.
@kolorowaMama wszystliego najlepszego dla córeczki.
No i znów zapomniałam komu jeszcze miałam odpisać bo tyle wpisów do nadrobieniamiłego dnia i szczęśliwych wizyt życzę
![]()
@Happy3 na pewno sie martwisz ale duzo wczesnych ciąż mnogich rozwija sie tak samo jak jedno donoszone wiec nie martw sie na zapas. Musisz wierzyć ze wsYstko bedIe dobrze chociaż wiem ze łatwo sie mówi. Ja nosze jedno i bzikujedługo sie staraliście? Najważniejsze zeby dzieciaczki były zdrowe a z reszta dacie rade macie na pewno jakaś babcię do pomocy
![]()