Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekiOliwka85 no co Ty nie mow tak. Ciesz sie z babaska bo to szczescie ogromne. Zobaczysz smutki zaraz przejdą i nastanie dziena z wyprawka nie spiesz sie poczekaj na moment kiedy przyniesie ci radość.
Trzymaj sie ciepło, napewno bobas jeszcze do Was wroci. Powodzenia!cześć wam,długo się nie odzywałem bo musiałam dojść do siebie...poronilam w 8 tygodniu i ciężko mi było ogarnąć się.!
Wiec żegnam się z wami i życzę wam dużo zdrówka i oby maleństwa wasze zdrowo rosły!!! My z mężem jeszcze nie zdecydowaliśmy czy dalej będziemy próbować czy damy sobie spokój bo dużo
stresów przeżyliśmy. ..cóż czas leczy rany i zobaczymy. Teraz się szykujemy na urlop.Trzymam dziewczyny za was mocne kciuki i oby wy i wasze maleństwa zdrowo rosły!!!Powodzenia,pa
cześć wam,długo się nie odzywałem bo musiałam dojść do siebie...poronilam w 8 tygodniu i ciężko mi było ogarnąć się.!
Wiec żegnam się z wami i życzę wam dużo zdrówka i oby maleństwa wasze zdrowo rosły!!! My z mężem jeszcze nie zdecydowaliśmy czy dalej będziemy próbować czy damy sobie spokój bo dużo
stresów przeżyliśmy. ..cóż czas leczy rany i zobaczymy. Teraz się szykujemy na urlop.Trzymam dziewczyny za was mocne kciuki i oby wy i wasze maleństwa zdrowo rosły!!!Powodzenia,pa