Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz całkowitą rację z tymi imionami dopasowanymi do nazwisk.
Ja jestem w kropce bo nazwisko córeczki/synka będzie Angielskie "Somers"
Główny pomysł to Alexander, Alexandra czyli właśnie Alex w obu przypadkach... ale jakoś tak mi nie do końca te imie leży. A musi być i wymawialne po Angielsku i po Polsku czyli klasyczne Zbigniew i Kazimierz (po moich dziadkach) odpadają. Dla dziewczynki z Angielskich imion bardzo mi się podoba Lucy.
Macie jakieś pomysły?![]()
Ja zawsze dawalam pracodawcy,a juz co on z tym robil to nie wiem, ale on zatrudnial ponad 1000 osob.Dziewczyny mam pytanie, jak jestem na l4 dłużej niż 30 dni to później daje zwolnienie do pracodawcy a on przedkłada to zusowi czy mam sama to dostarczyć do zusu?
Dostarczasz do pracodawcy a on robi zgłoszenie do ZUS na formularzu ZUS- Z3 i wysyła tez twoje zwolnienia.Dziewczyny mam pytanie, jak jestem na l4 dłużej niż 30 dni to później daje zwolnienie do pracodawcy a on przedkłada to zusowi czy mam sama to dostarczyć do zusu?
Dziewczyny mam pytanie, jak jestem na l4 dłużej niż 30 dni to później daje zwolnienie do pracodawcy a on przedkłada to zusowi czy mam sama to dostarczyć do zusu?
Nie przez trzy miesiące a przez 33 dni, po 33 dniach płaci ZUS ale wszystkie formalności załatwia pracodawca.Przez pierwsze 3 miesiące jeszcze płaci pracodawca, a potem ZUS. Zwolnienie dostarczasz pracodawcy i on ma obowiązek przekazać je do ZUSu. Tylko musi być zachowana ciągłość.