reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

HappyBabyMama
My nie wynajmujemy tego mieszkania. Nalezy do mojego ojca, ktory mial mi je zapisac zgodnie z wola zmarnlej babci, do ktorej nalezalo, a czego nie uczynil.
Mieszkanie zdewastowali poprzedni lokatorzy, my je odremontowalismy i tu mieszkamy. Gdyby nie fakt,ze wpakowalismy pieniadze w remont, ktore moglibysmy poswiec na wynajem to bysmy sie stad wyniesli (na szczescie nie zdazylismy wpakowac wiecej:) )
A nowego mieszkania nie oplaca mi sie teraz szukac, bo jak m. dostanie kontrakt to sie przeniesiemy do miejscowosci, w ktorej bedzie zakontraktowany i otrzymamy mieszkanie. Stary kontrakt konczy mu sie na koniec sierpnia.

reklama
Dziewczyny a macie jakas opinie na temat bio oil?
Małe to a drogie
Miałam w pierwszej ciazy, ale przez chwile i jakos tak hmmm sama nie wiem
Oleje kokosowy używam do pieczenia/smażenia
Ale jakos do skory mi nie odpowiada

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mi polecaly dwie koleżanki i używałam w pierwszej ciąży. nie mam rozstępów brzuch też szybko wrócił do stanu sprzed nie wiem czy to zasługa bio oil ale teraz też używam 2 razy dziennie.zeby skóra była mocno nawilżona.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Azis witaj :) nadrobić na styczniowkach po 2 dniach to wyczyn [emoji16]
Ja kwas foliowy biorę bo jest w witaminach.

Anula trzymam kciuki !

Malina laska z psem nas tak wystawiła, ze szkoda gadać m. Szukamy nowego pieska ;(

U nas dzis na ogrodzie w nowym domku powstał basen dla młodej, dziewczyny radość jest niepojęta [emoji12]
1469640360-a0f3gv.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maryqska
Skad ja to znam.... Ciagnac na sile chyba nie ma sensu,bo jak facet nie chce isc i tylko marudzi to spieprzy wieczor i taka robota.
Moze z jakas kolezanka idz?
Mnie moj tez wkurza i ostatnio mu powiedzialam, ze moze sobie wracac do swoich rodzicow. Niby sie smial, ze jak sobie dam rade to mu powiedzialam ze wezme 500plus, alimenty z wojska i ze wiem ze sie do mnie przyzwyczail, ale jestem na tyle ladna, milai swietnie gotuje ze nie bede miala problemu aby znalezc sobie kogos kto to doceni.

Maryqska
A kupienie sobie jakiegos ciuszka, lakieru do pazurkow czy innej kobietkowej rzeczy Ci nie pomaga? Tak wiesz bys poczula sie bardziej zadbana?Taka dopieszczona?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry