kolorowaMama
Fanka BB :)
Zakupiłam nowe witaminy [emoji108] skład mi sie podoba [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak lubisz sherlocka (Domyslam sie ze chodzi tego nowego z benedictem cumberbatchem)to mozesz sprobowac doctor who, ale to jest super długie, zakrecone I szalone, no i trzeba lubic science fiction z brytyjskim podejście.
Polecam też "lie to me" o facecie który z mikroekspresji jest w stanie odczytac czy ktoś klamie.
Jak masz ochote poplakac to dawnton abbey, albo call the midwife. Brytyjskie dramaty.
To chyba tyle z moich ulubionych seriali.
@kolorowaMama ja oglafam one born every minute jak zlapie w telewizji, moj Adam mnie wciagnal![]()
Co do seriali to polecam house of cards,serial wymaga skupienia a nie taki lajcik do poduszki ale ja się wciągnęłam bardzo i czekam na kolejną serię![]()
Witam porannie... @Czoperka dla mnie ratunkiem jest rozgrzany zwykly olej. Bardzo mocno go podgrzewasz i wkladasz w jak najcieplejszy dasz rade nogi i czekasz az ostygnie... Polecam tez kremy z serii emolium i zwykly , grubo nakladany na noc dermosan i na to bawelniane skarpetki...Dziewczyny, strasznie popękały mi pięty :/ moczyłam dziś w wodzie z szarym mydłem, olejem kokosowym i miodem, a potem zrobiłam peeling, potarłam tarką, nałożyłam tłusty krem i skarpety. Macie jeszcze jakieś sposoby?
Dzieki dziewczyny. Mi tez wlasnie psycholog mowil, ze problemem jest to, ze on wymusza wyciem i ze wynika to z wyjazdow ojca. Bo wczesniej jakies 2 lata m pracowal w domu Nie wolno bylo mu przeszkadzac, ale byl.
U nas problem tez wynika z tego, ze ja czuje sie zaszczuta. Jak mieszkalismy u tesciow, to co maly zaplakal to tesciowa wpadala, zapalala swiatlo i juz pretensje, ze co ze mnie za matka, co sobie sasiedzi pomysla i ze na policje zglosza a mi dziecko odbiora. I choc wiem, ze dzieci sie ot tak nie odbiera i nie ma powodow aby mi ktos mlodego zabral (oby w Polsce same takie patologiczne rodziny zyly jak moja... ) to jak wlacza wyjca to ja juz dretwieje...