Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam tak od 3 dni.... do tego czasem zakluje.Dziewczyny czy to normalne ze mnie tak ciągnie w dole brzucha? Albo rozpycha? Albo jakbym miała wzdęcia chociaż nie mam? Żadnych plamien nie mam ani skurczów,ale tak czuje jak cos mnie ciągnie albo rozciąga.
Na ostatnim badaniu wszystko byl ok. Kurde jak on będzie tak wielki jak ojciec to ja nie ogarneKajetan się rozpycha[emoji6] trudno na oko powiedzieć ale myślę że normalne
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja mam dopiero 18.Ja mam tak od 3 dni.... do tego czasem zakluje.
A wizytę mam za tydzień ponad...
U wysokich osob dzieci już w brzuchu są większe [emoji6]Na ostatnim badaniu wszystko byl ok. Kurde jak on będzie tak wielki jak ojciec to ja nie ogarnew sumie ja się urodziłam ze wzrostem" 62 cm. Strach sie bać bo mój mąż jeszcze dłuższy byl.
Ja wtrynię się w tematy kolejkowe i ciuchowe. Z pytaniem innym.
Czy wiecie jaka jest max dawka magnezu, jaką można brać w ciąży?
Martwi mnie ten twardy brzuch, wzięłam magnez 250mg , trochę go też jest w multiwitaminie, którą wzięłam.
Jakie dawki dziennie bierzecie?
Na razie doładuje się magnezem a gin pozwoliła doraźnie na no speJa mam dopiero 18.
Mnie od samego początku ciąży coś kłuje, gniecie i ciągnie w dole brzucha. Nie daj Boże jak się zapomnę i gdzieś gwałtownie obrócę to od razu ląduje na kolanach zgięta w pół. Wszystkie badania mam prawie, że książkowe żadnych śladów odklejania się łożyska, żadnych plamień, Mała szaleje. Moja lekarka mówi, że widocznie ten typ tak ma, jedne odczuwają to ciężej inne wogóle nie odczuwają. Mam się oszczędzać i wszystko robić wolniej i ostrożniej... Łatwo mówić jak ja całe życie na pełnych obrotach , wszędzie biegiem.Jawnogrzesznica!![]()
Właśnie w pracy jak za gwałtownie się po coś schyle to ciagnie...Mnie od samego początku ciąży coś kłuje, gniecie i ciągnie w dole brzucha. Nie daj Boże jak się zapomnę i gdzieś gwałtownie obrócę to od razu ląduje na kolanach zgięta w pół. Wszystkie badania mam prawie, że książkowe żadnych śladów odklejania się łożyska, żadnych plamień, Mała szaleje. Moja lekarka mówi, że widocznie ten typ tak ma, jedne odczuwają to ciężej inne wogóle nie odczuwają. Mam się oszczędzać i wszystko robić wolniej i ostrożniej... Łatwo mówić jak ja całe życie na pełnych obrotach , wszędzie biegiem.