Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę rozkręciłaś się zakupowo[emoji23]Ja wylicytowalam na Allegro dwa kombinezony od babeczki. Jeden jeszcze z metką. Oba zimowe, jeden 56, drugi 62. Nawet jeśli maly zaraz wyrośnie to za takie grosze w ogóle mi nie żalbo więcej wydam na jakiś fajny wózek.
Ja wylicytowalam na Allegro dwa kombinezony od babeczki. Jeden jeszcze z metką. Oba zimowe, jeden 56, drugi 62. Nawet jeśli maly zaraz wyrośnie to za takie grosze w ogóle mi nie żalbo więcej wydam na jakiś fajny wózek.
@aleksandra.a to zazdroszczę, ja w ciąży mam nawroty bo już miałam spokój jakiś czas
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
No baWidzę rozkręciłaś się zakupowo[emoji23]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Będzie dobrze, najważniejsze, że jesteś w szpitalu, tam Ci nic nie grozi.Jestem już po badaniach. Szyjka zamknięta, ale krótka, 2,2cm [emoji20] posiewy pobrane, w poniedziałek wyniki i decyzja co dalej, czy pessar zakładać czy co.. póki co magnez, luteina i no-spa. Jestem oszołomiona, muszę oswoić się z tą sytuacją. Cały czas było wszystko bardzo dobrze i nagle bach.. takie coś.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak...bluzka której koszt to 4 zl kosztuje 150zl[emoji23]No baChociaż ze mną jest ten problem, ze pracowałam kilka lat w przemyśle odzieżowym i wiem ile kosztuje produkcja ubrań i akcesoriów. I jak widzę te ceny potem w sklepach to mnie telepie
![]()
Ja jak miałam depresję, przez pół roku z nikim z rodziny nie rozmawiałam. Nawet z moja mama.@annias ja rozumiem takich ludzi. Depresja potrafi być bardzo silna. Nie wiesz tak naprawdę co się z Nią dzieje. Może się leczy? Czasami jest lepiej się odciąć niż zrobić sobie krzywdę. Dla Was to bolesne ale widocznie dla Niej jeszcze bardziej. @Jolen26 ja mialam nóż na gardle, M naturalnie raczej dzieci nie może mieć, ale adopcja to było dla mnie cos nie do przeskoczenia. Sam proces adopcyjny potrafi trwać kilka lat i jest bardzo wyczerpujący psychicznie. Nie każdy potrafi przejść testy psychologiczne otwarcie mówić o tym wszystkim. A jak zdyskwalifikuja w jednym ośrodku to praktycznie inne OA się wypinaja na taką parę....
No dosłownie. Dochodzą jeszcze etyczne aspekty produkcji. Wim jak wygląda sytuacja na szwalniach w Polsce. Potem sie niby tlumacza, ze polska produkcja jest droższa od chińskiej, szkoda tylko, ze szwaczki nadal zarabiają slabo.Tak...bluzka której koszt to 4 zl kosztuje 150zl[emoji23]
Ja też spodziewam się synka. Ciekawe kiedy zechcą wyjść na ŚwiatHej :-) witaj w grupie! Ja mam termin na 02.01.2018 wiec tez loteria w ktorym roku synek przyjdzie na swiat ;-)