Parkolka
Fanka BB :)
Mnie w tym miesiącu czekają jeszcze Targi mamy i dwa inne warsztaty xD poszalałam, ale jak organizują bezpłatnie to dlaczego mam nie skorzystać.Ja też się wybieram, w zeszłej ciąży byłam i było warto![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie w tym miesiącu czekają jeszcze Targi mamy i dwa inne warsztaty xD poszalałam, ale jak organizują bezpłatnie to dlaczego mam nie skorzystać.Ja też się wybieram, w zeszłej ciąży byłam i było warto![]()
Hmm nie pomogę bo mam zawsze klarowny raczej. Wiesz co myślę? Może za mało pijesz?Dobry dzień
Wszystkim wizytujacym powodzenia.
Słuchajcie mam pytanko, dziś oddawalam mocz do badania i pielęgniarka pyta czy mam jakaś infekcje bo mam metny mocz..
I przeanalizowałam wszystkie badania moczu i w co drugim mam metny mocz opisany... Ale wszystko wychodzi ok w dalszej analizie.
Nie wiem co myśleć, ale mnie trochę nastraszyla....
Czy wam się zdarza czaswm taki?
O tym samym pomyślałam...Hmm nie pomogę bo mam zawsze klarowny raczej. Wiesz co myślę? Może za mało pijesz?
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Rozumiem, że to po naturalnym. Trochę się przeraziłam...
U mnie aktualnie mega rozrabianie w brzuchu, ulubiona godzina Małej na tańce. A cały dzień się martwiłam, bo taki był spokój tylko jakieś delikatne puknięcia. Za to teraz nadrabia za cały dzień.
A trzymasz go w lodówce? Bo to też powoduje metnienie. Ja zawsze wcześnie się budzę jak mam iść na badania i potem muszę wkładać do lodówki[emoji13]O tym samym pomyślałam...
faktycznie mało...
Kurde muszę się zmusić...
Tak po SN. Ale nie ma się co bać.
To nie jest tak ze nagle zaczynasz robić siku pod siebie w autobusie [emoji6]
To są przypadki.
A na trampolinie to chyba prawo grawitacji [emoji23]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Wytrzymałam do 630 dziś uff, więc nawet nie wkładałam.A trzymasz go w lodówce? Bo to też powoduje metnienie. Ja zawsze wcześnie się budzę jak mam iść na badania i potem muszę wkładać do lodówki[emoji13]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Generalnie jestem pozytywnie nastawiona do porodu, bardzo bym chciała rodzić SN i na tą opcje się nastawiamTak po SN. Ale nie ma się co bać.
To nie jest tak ze nagle zaczynasz robić siku pod siebie w autobusie [emoji6]
To są przypadki.
A na trampolinie to chyba prawo grawitacji [emoji23]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel