Hej hej. Trzymamy mocno kciuki za usg połówkowe @Ineska7 oraz za wizyty @monia_123 i @Malgiose !!! Buziaki p.s. podawajcie kolejne terminy[emoji6][emoji106]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co to za warsztaty? Świadoma Mama?U mnie też nie ma spania, Niunia się tradycyjnie obudziła z tatusiem po 5-tej i skopała matkę od środka. Już nie mogę coś zasnąć.
Powodzenia na wizytach i czekam na pozytywne wiadomości.
My z B wybieramy się dziś na warsztaty dla przyszłych rodziców. Będzie masaż Shantala, chustonoszenie, prawdy i mity o porodzie itd. Czas się dokształcać![]()
A idziesz sama czy możesz z mężem?Ja od 19 zaczynam szkołę z zadeklarowaną położna
Link do: ŁÓDŹ-bezpłatne warsztaty dla przyszłych i obecnych rodzicówA co to za warsztaty? Świadoma Mama?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A tak, o tym właśnie myślałam. To daj znać po czy warto byłoLink do: ŁÓDŹ-bezpłatne warsztaty dla przyszłych i obecnych rodziców
Nie wiem czy masz fb, ale tu jest więcej napisane niż na stronie
http://swiadomamama.pl/świadoma-mama-w-łodzi-06092017-spotkanie-dla-kobiet-w-ciąży-1600-2000
Dam znaćA tak, o tym właśnie myślałam. To daj znać po czy warto było.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie przy którymś badaniu pytała czy mnie nic nie boli, bo tez mocz był właśnie mętny. Potem się okazało, że mam więcej bakterii w moczu ale nic specjalnego.Dobry dzień
Wszystkim wizytujacym powodzenia.
Słuchajcie mam pytanko, dziś oddawalam mocz do badania i pielęgniarka pyta czy mam jakaś infekcje bo mam metny mocz..
I przeanalizowałam wszystkie badania moczu i w co drugim mam metny mocz opisany... Ale wszystko wychodzi ok w dalszej analizie.
Nie wiem co myśleć, ale mnie trochę nastraszyla....
Czy wam się zdarza czaswm taki?
Link do: ŁÓDŹ-bezpłatne warsztaty dla przyszłych i obecnych rodziców
Nie wiem czy masz fb, ale tu jest więcej napisane niż na stronie
http://swiadomamama.pl/świadoma-mama-w-łodzi-06092017-spotkanie-dla-kobiet-w-ciąży-1600-2000