michasia30
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dziewczyny to samo, od tygodnia strasznie me męczą zaparcia i ucisk podbrzusza, ale dopóki nie mam plamień ani krwawień staram się nie panikować. Zresztą jutro mam wizytę więc stwierdziłam, że dotrwam.u mnie tez bół podbrzusza i zaparcia, także wiem co czujesznie ma plamen to jest najważnaijesze, ale na wszelki wypadek zawsze można jechać na IP. ja na szczęscie mam wizytę za tydzien wiec jakoś moze dotrwam
![]()
Cześć dziewczyny !
Spoko ja 9t2d dopiero, tyle że wizytę mam już we wtorek
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale sierota... co ja wcisnęłam [emoji30]
a nie powinnam po to już moja 3 ciąza a prawidłowo 4 bo jedna straciłam.To niewielka różnica między nami, to pocieszające!
Jestem wykończona po pracy, zaraz idę się położyć. Ale cieszę się bardzo, bo jednak sekretarka, którą napastowałam ([emoji6]) wysłała list do szpitala i mam już daty wizyt w szpitalu.
10.07 usg i 20.07 spotkanie z ginekologiem.
A 15.07 moja prywatna wizyta na usg prenatalne. Więc tak jak teraz muszę czekać, tak lipiec będzie obfitował w wizyty [emoji23]
Dlaczego nie mam Cię w naszym kalendarzu?[emoji5]Witam! Jestem po wizycie z usg przesiewowym. Maleństwo zdrowe nawet mięśniak zbyt nie urósł zaledwie 2 mm. Czy na tych wizytach usg gin wam tez mowila o badaniach nifty te z krwi ciężarnej za około 1900 zł. mi wspomniała bo kilka razy dopytywałam się czy Dzidzius na usg zdrowy. Jestem panikara.
Dziewczyny jak spędzacie czas wolny, ja w ogrodzie piele itp. ale nasłuchałam się i naczytałam o kleszczach i za każdym razem jak wychodzę to rozglądam się jak salona. dodam ze mój ogród jest i zalesiony i zakrzaczony tzn mamy dużo drzew owocowych i krzaków malin, porzeczek itp. zaczynam schizowaca nie powinnam po to już moja 3 ciąza a prawidłowo 4 bo jedna straciłam.
Po mału wraca mi apetyt jest jeszcze słaby ale mdłości ciut chyba mniejsze, chyba ze to dobryhumor po wizycie u gin.
Witam! Jestem po wizycie z usg przesiewowym. Maleństwo zdrowe nawet mięśniak zbyt nie urósł zaledwie 2 mm. Czy na tych wizytach usg gin wam tez mowila o badaniach nifty te z krwi ciężarnej za około 1900 zł. mi wspomniała bo kilka razy dopytywałam się czy Dzidzius na usg zdrowy. Jestem panikara.
Dziewczyny jak spędzacie czas wolny, ja w ogrodzie piele itp. ale nasłuchałam się i naczytałam o kleszczach i za każdym razem jak wychodzę to rozglądam się jak salona. dodam ze mój ogród jest i zalesiony i zakrzaczony tzn mamy dużo drzew owocowych i krzaków malin, porzeczek itp. zaczynam schizowaca nie powinnam po to już moja 3 ciąza a prawidłowo 4 bo jedna straciłam.
Po mału wraca mi apetyt jest jeszcze słaby ale mdłości ciut chyba mniejsze, chyba ze to dobryhumor po wizycie u gin.