marta64
Fanka BB :)
Dla starszej kupiłam łóżeczko z baldachimem i z innymi bajerami i tak baldachim to był tylko zniorowiskiem kurzu a reszta pierdół nigdy nie wykorzystanaNa początku ten ochraniacz, to tylko kurz zbiera
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla starszej kupiłam łóżeczko z baldachimem i z innymi bajerami i tak baldachim to był tylko zniorowiskiem kurzu a reszta pierdół nigdy nie wykorzystanaNa początku ten ochraniacz, to tylko kurz zbiera
Ja też jutro i już panikuje. W poprzedniej ciąży zawsze z partnerem, teraz chyba będę musiała zabrać młodsza core, zawsze przez brzuch mialamWitam poniedziałkowo!
Jutro dla mnie ważny dzień badań, boje sie czy wszystko jest ok. Powiedzcie mi czy na badania prenatalne szłyście z partnerami? mógł być na usg? i usg jest przez brzuch?
Ja poszłam z mężem. Badanie ginekologiczne odbywa się za parawanem. A usg robione miałam i dopochwowo i przez brzuch. Ale mąż usiadł przy mojej głowie więc widział niewiele. Zresztą i tak oboje byliśmy tak przejeci ze patrzyliśmy tylko w ekran.Witam poniedziałkowo!
Jutro dla mnie ważny dzień badań, boje sie czy wszystko jest ok. Powiedzcie mi czy na badania prenatalne szłyście z partnerami? mógł być na usg? i usg jest przez brzuch?
Witam poniedziałkowo!
A lekarz co na to mówi? Może poproś żeby Cię położyli w szpitalu na jakiś czas, jeśli się martwisz. Leżenie na pewno coś daje, sądzę, że zawsze może być gorzej. Wiadomo, że nie jest Ci łatwo ale już taka drogę pokonałas żeby mieć to dziecko, że szkoda teraz się poddawać. Na pewno inaczej sobie wyobrażałas ciążę, ale córeczka rośnie, jest zdrowa więc to najważniejsze. Głowa do góry :-)A to co zwykle leze tylko do toalety wstaje i nic to nie daje cały czas plamie nie widzę zeby sie cos mialo poprawic [emoji52] a przez to lezenie czuje sie osłabiona i zdolowana
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]