paprotna
Fanka BB :)
A dlaczego robiłaś toxo skoro masz przeciwciała?
Bo mi wyszło IgG dodatni i ImG ujemny więc z tego co mi się wydaje chcą sprawdzić czy przeszłam chorobę czy może jestem chora w tej chwili. Ale mogę się mylić :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A dlaczego robiłaś toxo skoro masz przeciwciała?
Absolutnie żadnego tamponu, tak to się możesz nabawić infekcji.Witajcie dziewczyny dziś... mam trochę stron do nadrobienia ale to chyba nie dziś, bo jestem wykończona dzisiejszym dniem w dodatku od paru godzin meczy mnie bol głowy i o niczym innym nie mysle tylko o śnieBycie na L4 jest cudowne, człowiek ma nagle tyle czasu, nie musi sie spieszyć, a załatwi wszystko co sobie zaplanował. Chyba długo nie popracuje [emoji23]
Pisze do Was z pytaniem, otóż jutro wreszcie otwieramy sezon na ogródkowy basen, dmuchany materace i mamy zamiar pluskać sie cały dzien. Teraz powiedzcie mi czy dla bezpieczeństwa warto zaaplikować sobie tampon, mimo iż jest to domowy basen? Nie chciałabym nabawić sie żadnej infekcji, wole dmuchać na zimne.
Pisalyscie o bólach brzucha - mnie one poki co ustąpiły, po tym okropnym weekendzie czuje ze działam ze zdwojona siła, poki co nic mi w tym nie przeszkadza. Jedynie co mnie wkurza to wzdęcia, sa niebolace ale ten wielki wystający sztucznie brzuch mnie denerwuje juz trochę :/ Rano mały, wieczorem ogromny...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Popieram w stu procentach. Chlor do domowych basenów tez można kupićAbsolutnie żadnego tamponu, tak to się możesz nabawić infekcji.
Po wyjściu z basenu po prostu przebierają majtki na suche, żeby okolice pochwy nie były zawilgotnione jak nie jesteś w wodzie.
Domowy basen to Ci raczej nikt syfu nie wniesie do niego![]()
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
A Uniejów to nie termy? Bo termy to w ogóle niewskazane w ciąży.Fajnie, że @kass.es się zapytała, bo jutro wybieramy się do Uniejowa i właśnie się zastanawiałam nad tym tamponem.
Mnie brzuch pobolewa, ale to raczej od jelit, bo głownie przu siedzeniu i leżeniu, a jak pochodze to przechodzi.