Jolen26
Fanka BB :)
No u mnie jak na razie nic nie ma na plusieJa tam jestem zdania że nie ma się co cieszyć z kg na plusie im ich mniej tym lepiej ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie jak na razie nic nie ma na plusieJa tam jestem zdania że nie ma się co cieszyć z kg na plusie im ich mniej tym lepiej ;-)
Noe zgodzę się z tym, mam dwie koleżanki które mało przytyly, jedna 6 kg, druga 4-5 nie była pewna. Czyli prawie nic i było wszystko ok.No u mnie jak na razie nic nie ma na plusieale na wielu forach już wiele kobiet panikuje że coś jest nie tak wtedy
Dokładnie. Ja do 10tyg nic nie przytyłam a potem w ciągu 5 tygodni 2kg. I choć w II trymestrze tyje się ponoć najszybciej to i tak uważam że mi za dużo przybyło. Zwłaszcza, że dodatkowy zapas tłuszczu to mi niepotrzebnyJa tam jestem zdania że nie ma się co cieszyć z kg na plusie im ich mniej tym lepiej ;-)
U mnie podobnie-coś się delikatnie zaokrągla. Jutro rozpoczynam 16 tydzień. Na razie na wadze mam - 4kg, ale to przez problemy z odżywianiem.No u mnie jak na razie nic nie ma na plusieale na wielu forach już wiele kobiet panikuje że coś jest nie tak wtedy
Jak ostatnio mialam biegunkę nic mi ta smecta nie pomogła...@dreasmscometrue polecam smecte. Nie tylko przy biegunce, ja przy wymiotach tez pilam. Pomaga. No i wygazowana cola. Oczywiscie elektrolity tez jesli dasz rade wypic.
Ja to po tych wczasach będę sie bała stanąć na wagę, w tym tygodniu najbardziej brzuch mi wywalilo, ale nie dziwne tu obiadek, tam goferek potem lodzikDokładnie. Ja do 10tyg nic nie przytyłam a potem w ciągu 5 tygodni 2kg. I choć w II trymestrze tyje się ponoć najszybciej to i tak uważam że mi za dużo przybyło. Zwłaszcza, że dodatkowy zapas tłuszczu to mi niepotrzebny
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam jestem zdania że nie ma się co cieszyć z kg na plusie im ich mniej tym lepiej ;-)