No nie wiem dziewczyny, mi dopiero w ciąży skoczylo TSH. Przed było ok zawsze
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Także tak jak wyżej napisałam się potwierdza. Trzeba badać i być mądrzejszym od lekarza niestety.Ja przed ciążą wyniki tsh, ft4 i ft3 miałam prawidlowe a w pierwszym trymestrze już tsh na granicy normy a niedawno powtórzyłam badanie i jest podwyzszona i biorę hormony.
Dokładnie jak zrobiłam pierwsze badanie lekarz olał temat i potem coś mnie podkusiło żeby zbadać jeszcze raz a tu tsh 3,9.Także tak jak wyżej napisałam się potwierdza. Trzeba badać i być mądrzejszym od lekarza niestety.
Na to że rodzina się powiększyNa co ?![]()
Miałam póki co tylko w pierwszym trymestrze. Ale nie leczylam się przed ciąża.Dzieki, a co ile powtarzasz?
Nie no, rodzina na pewno się nie powiekszy [emoji3]Na to że rodzina się powiększy))
Miałam póki co tylko w pierwszym trymestrze. Ale nie leczylam się przed ciąża.
W usg wszystko w porządku. Bedzie Dziewczyna) waży 185g i ma piękne stopy
))
Przed badaniem tabletki nie wolno bracPytanie mam dziewczyny jak badacie tsh to bierzecie rano tabletkę czy nie?
Czasem dopiero przy ciąży wychodzą jakieś problemy dlatego to jedno z podstawowych badań po zajęciu w ciążęMilkyWay a masz jakies problemy z tarczyca? Jesli nie to nie ma potrzeby robić tsh