Przykro mi..Ja juz się wypisuje od was: ( dzisiaj nie ma pecherzyka czekamy na wynik beta hcg czy nie ma ciąży pozamacicznej[emoji25]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi..Ja juz się wypisuje od was: ( dzisiaj nie ma pecherzyka czekamy na wynik beta hcg czy nie ma ciąży pozamacicznej[emoji25]
Ja juz się wypisuje od was: ( dzisiaj nie ma pecherzyka czekamy na wynik beta hcg czy nie ma ciąży pozamacicznej[emoji25]
@Kate.0oo trzymam kciuki!
U mnie również pogoda cudna, może na jakiś spacerek się wybiorę, może te mdłości trochę przejdą.. Eh, już sama nie wiem co mam jeść, na widok wszystkiego mnie odrzuca, chyba tylko jabłka mi wchodzą miarę ze smakiem. Zwariować można, nie mogę się doczekać aż skończy się I trymestr!
Polecacie jakiś serial???
Jestem na zwolnieniu już, mąż pół dnia w pracy, tylko koty mi towarzyszą, trochę nudno![]()
Ja z seriali oglądam chicago med, suits i narcos. Polecam [emoji4]@Kate.0oo trzymam kciuki!
U mnie również pogoda cudna, może na jakiś spacerek się wybiorę, może te mdłości trochę przejdą.. Eh, już sama nie wiem co mam jeść, na widok wszystkiego mnie odrzuca, chyba tylko jabłka mi wchodzą miarę ze smakiem. Zwariować można, nie mogę się doczekać aż skończy się I trymestr!
Polecacie jakiś serial???
Jestem na zwolnieniu już, mąż pół dnia w pracy, tylko koty mi towarzyszą, trochę nudno![]()
Zadzwoniłam wlasnie na rejestrację do poradni mojego lekarza i telefon przede mną dzwoniła pacjentka, która zwolniła termin... na jutro! Nie zastanawiając się zaklepałam sobie ten termin, tyle z Was w 6 tygodniu była na pierwszym usg że nie dawało mi to spokojuWiem, wariuje ale Wy mi to chyba wybaczycie? [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja na pierwszej wizycie byłam w 6 tygodniu 4 dniu i było już wszystko pięknie widać i słychaćKurcze no i tak myślę kiedy się zapisać i mnie też kusi żeby w 6 tygodniu