reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Hej :) mi wychodzi 7 tydzień oraz 5 dni według ostatniej @. Testy robiłam dwa i oby dwa pozytywne. Mieszkam w UK, więc tu ciężko o jakiekolwiek usg. Na szczęście za 2 tygodnie lecę do Polski także tam sprawdzę co się tam w środku dzieje :) jak narazie czeka mnie nieprzyjemna wizyta u położnej z mnóstwem pytan. Pozdrawiam przyszłe mamy :)

Witaj...
Ja tez w UK.
Czemu nieprzyjemna ?
Ja zawsze lubiłam wizyty w midwife center [emoji12]

reklama
ja tez mniej więcej ten sam tydzień troszkę ponad 8... wizytę mam w piątek z polozną, tez jestem w UK, bylam już na prywatnym usg a 1wsze Usg na Nhs mam dopiero 13 lipca aj :) ale no taki mają system ... wiesz jak jest :)

He he ja tez się widzę w piątek z położna [emoji6]
Na która godzinę masz wizytę?

No coś okropnego tutaj jest z tym usg, a ciekawość mnie zżera. Ja jeszcze nie zadzwoniłam nawet do widwife, bo dopiero dziś dostałam numer od gp. Jestem w UK ponad dwa lata a wciąż stresuje się rozmowami przez telefon

Nie jesteś sama, ja jestem dłużej a i tak unikam rozmów tel jak ognia.
Zawsze załatwiam wszystko online.
Wizytę z położna i scan tez tak właśnie umówiłam [emoji6]

Cześć,

bardzo mi przykro z powodu strat dziewczyny... szkoda, że nas ubyło, mam nadzieję, że do nas zajrzyjcie niedługo chociaż żeby podzielić się dobrymi nowinami.

Wszystkim po wizytach gratuluje dobrych wieści :-)

Ja dzisiaj na 12:30 mam lekarza i powiem Wam, że mam stracha... to kolejna wizyta, na 1 byłam w 5 tygodniu, teraz wychodzi 9. Czuje się dużo lepiej, objawy jakby ustępują, czuję się tylko zmęczona i senna i brzuszek się lekko uwidocznił. Trzymajcie kciuki!

Czy u Was wczoraj były też takie burze i grad? Pół nocy nie spałam... o 22:30 zaczęło lać, była burza i grad wielkości 2 cm.

Miłego dnia!

Cześć,

bardzo mi przykro z powodu strat dziewczyny... szkoda, że nas ubyło, mam nadzieję, że do nas zajrzyjcie niedługo chociaż żeby podzielić się dobrymi nowinami.

Ja dzisiaj na 12:30 mam lekarza i powiem Wam, że mam stracha... to kolejna wizyta, na 1 byłam w 5 tygodniu, teraz wychodzi 9. Czuje się dużo lepiej, objawy jakby ustępują, czuję się tylko zmęczona i senna i brzuszek się lekko uwidocznił. Trzymajcie kciuki!

Czy u Was wczoraj były też takie burze i grad? Pół nocy nie spałam... o 22:30 zaczęło lać, była burza i grad wielkości 2 cm.

Miłego dnia!
Będzie dobrze :-* u mnie w nocy na pewno padało ale tylko tyle wiem bo rano jak wstałam to ulice były mokre

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć,

Miłego dnia!
Trzymam kciuki za wizyte bedzie dobrze. Ja mam termin na 30 stycznia wiec nie wiem czy bardziej nie zaliczam sie do lutowek bo raczej wątpię bym urodzila w terminie. No chyba ze 14 stycznia bezpieczny termin hihi w moje urodziny [emoji2][emoji2][emoji2]....

Ale sie dzis czuje znowu beznadziejnie [emoji20][emoji20] kiedy ten stan minie no ? Mam nadzieje ze nie bede tak sie czula do porodu [emoji3][emoji3]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dziękuję. Mam nadzieję, że jest OK.

@beti14011984 ja też jestem ze stycznia, dokładnie 20. Termin mam na 8 :-)

Ja miałam tak na prawdę 2 tygodnie takiego kryzysu... teraz jest na prawdę znośnie, a momentami nawet się zapominam, że jestem w ciąży.

reklama
Ja marzę o wannie, w domu rodzinnym była wanna i kochałam kąpiele. Wyprowadzając się ma swoje zrezygnowałam z wanny na rzecz miejsca i wstawilam prysznic, po dłuższym czasie trochę żałuję.
Też Was tak nosi jak dłużej nie macie wizyty u lekarza? Pierwsze dwie wizyty miałam w odstępie 2 tygodni, teraz muszę czekać do 23.06 i strasznie mi się dłuży żeby zobaczyć czy z Fasolą wszystko dobrze.
W Łodzi wczoraj od południa cały czas padało, razu mniej raz bardziej. Na obrzeżach krążyły burze z gradobiciami, nawet podobno szkód narobiły.

Do góry