reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny byłam na wizycie u mojej dr.
Musze brać jednak żelazo i magnez. Dodatkowo cały czas mam duphaston 2x1.
Pani dr bardzo zadowolona z reszty wyników.
Dodatkowo okazało się ze na usg maleństwo tak szalało i pokazało nam co ma między nogami:-D
A w sumie nic nie ma :-) :) będzie DZIEWCZYNKA ! !!
JESTEM PRZESZCZESLIWA !!! PANI DRPOWIEDZIAŁA ZE RACZEJ NA 100%
A który to tydzień ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny byłam na wizycie u mojej dr.
Musze brać jednak żelazo i magnez. Dodatkowo cały czas mam duphaston 2x1.
Pani dr bardzo zadowolona z reszty wyników.
Dodatkowo okazało się ze na usg maleństwo tak szalało i pokazało nam co ma między nogami:-D
A w sumie nic nie ma :-) :) będzie DZIEWCZYNKA ! !!
JESTEM PRZESZCZESLIWA !!! PANI DRPOWIEDZIAŁA ZE RACZEJ NA 100%
A ja czytałam, że w 12 tc wszystkie dzieciaki są dziewczynkami [emoji3] dopiero później coś wyrasta... albo i nie.
Ja jednak bym się nie nakrecala... po co później się rozczarować :)

Super wiadomości dziewczyny [emoji3]

Ja dziś zarejstrowalam się na bebiprogram, mają fajne próbki.. w tym kocyk i teczka na badania [emoji3] super

@Kess.es mnie tez mecza zaparcia I towarzyszace bole ale logicznie myslac dziecko jest Duzo nizej pod linia pepka a mnie boli sporo nad wiec wiem ze to zwiazane z ukladem trawienym a ulge przynosi wizyta w toalecie. (Wybaczcie ze tak wprost). Tak jest akurat u mnie. Pomogly mi suszone sliwki, ananas I czeresnie I sporo wody.
Nie biore lekow poki co.

Mam nadzieje ze wkrotce odczujesz ulge!

Tak, dokładnie tak jest, głownie boli nad pępkiem, dlatego wiem że to jelita i żołądek ale momentami skurcze są baaaardzo mocne. Czereśnie czekają w domu, śliwkę dziś wcielam i druga czeka na wieczor, do tego maślanka. Wizyty w łazience przynoszą ulgę... poki co była jedna od całego tego problemu :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, dokładnie tak jest, głownie boli nad pępkiem, dlatego wiem że to jelita i żołądek ale momentami skurcze są baaaardzo mocne. Czereśnie czekają w domu, śliwkę dziś wcielam i druga czeka na wieczor, do tego maślanka. Wizyty w łazience przynoszą ulgę... poki co była jedna od całego tego problemu :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jestem pewna czy na takie bóle Nospa by nie pomogła, musiałabyś poszukać sobie jakiś info, na 100% za to wiem że można ją brać w ciąży

reklama
Nie jestem pewna czy na takie bóle Nospa by nie pomogła, musiałabyś poszukać sobie jakiś info, na 100% za to wiem że można ją brać w ciąży
A ja znowu słyszałam że nospa może szkodzić...mimo że lekarze ja polecają

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Do góry