reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
a czy dziecko sie nie denerwuje jak mu sie świat zasłania? ;). Właśnie zastanawiam sie nad ochraniaczem. Jeszcze nie mam wybranego tylko ogólnie nad sensem.
Dziecko na początku prawie nic nie widzi ;) obraz zamazany, później rozróżnia tylko czarny-bialy, kontrastowe barwy, na których zaczyna dostrzegać kształty. Wiec tak do 6 miesiąca życia napewno mu to obojętne ;)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny a te wózki bebetto ile ważą? Widze ze bugaboo sa lekkie ale ceny kosmos

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczyny a te wózki bebetto ile ważą? Widze ze bugaboo sa lekkie ale ceny kosmos

Można upolować używane w bardzo dobrym stanie za max 2000. Ale fakt, cena nowego to kosmos. Tyle, że jak policzysz ile go używam i dodasz sumę za wózki, które kupisz czyli np 3w1 a potem spacerówkę to wychodzi prawie tyle samo. Oczywiście zdarzają się wyjątki ;)
Ja sama odzalowalam, ale nie żałuję. Służy już ponad 2 lata i drugie tyle myślę posłuży

Tylko muszę mu nowe "ubranko" uszyć, bo córka miała że 3 komplety wymienne. Więc tutaj też coś poszaleje. A że lubię mieć czysty wózek to pranie Bugaboo to jego kolejny plus. Bo wszystko można wrzucić do pralki.

Można upolować używane w bardzo dobrym stanie za max 2000. Ale fakt, cena nowego to kosmos. Tyle, że jak policzysz ile go używam i dodasz sumę za wózki, które kupisz czyli np 3w1 a potem spacerówkę to wychodzi prawie tyle samo. Oczywiście zdarzają się wyjątki ;)
Ja sama odzalowalam, ale nie żałuję. Służy już ponad 2 lata i drugie tyle myślę posłuży

Chocbym bardzo chciała nie mam takiej kasy. A uzywany nie widzę szukania go

Chocbym bardzo chciała nie mam takiej kasy. A uzywany nie widzę szukania go

Rozumiem. Nam się udało upolować na dniach otwartych jednego z dystrybutorow wersje z wkładką kolorystyczna i do tego jeszcze śpiwór do spacerówki za 3600. Więc w sumie niewielka różnica jak patrzyłam wtedy na ceny innych wózków

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie budki córce doszylam do niego :)
1500360783-aaaaaa.jpeg
1500360788-aaaaaa.jpeg
1500360793-aaaaaa.jpeg
1500360797-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bebetto ważą ok 13/14 kg z gondola. Sam stelarz wazy ok 9 kg. Ja sobie radziłam bez problemu ze składaniem go, pakowaniem do auta, podnoszeniem. A cena uważam ze naprawę super bo za nowy wózek 1800 zł to nie jest duzo. Ja biorę 2w1.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Bebetto ważą ok 13/14 kg z gondola. Sam stelarz wazy ok 9 kg. Ja sobie radziłam bez problemu ze składaniem go, pakowaniem do auta, podnoszeniem. A cena uważam ze naprawę super bo za nowy wózek 1800 zł to nie jest duzo. Ja biorę 2w1.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To riko tez tak waży...

Do góry