Buba88
Fanka BB :)
Przykro mi, mam nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji!Jestem po wizycie. Betz ponad 4000, ale brak pecherzyka. Najprawdopodobniej ciąża w jajowodzie. Mam skierowanie do szpitala, wlaśnie jadę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi, mam nadzieję, że obejdzie się bez komplikacji!Jestem po wizycie. Betz ponad 4000, ale brak pecherzyka. Najprawdopodobniej ciąża w jajowodzie. Mam skierowanie do szpitala, wlaśnie jadę![]()
No właśnie poszłam do jakiegoś innego lekarza. Był sceptycznie nastawiony. Dał mi skierowanie do szpitala i powiedział, ze w szpitalu jeszcze jedno usg mi zrobią i wtedy się okaże. On mi kazał jutro tam jechać... ja chyba tez wole zaczekać, może jeszcze się coś rozwinie, nie chce skreślać tej ciąży tak na początku ;( jak zobaczyłam dziś zarodek, to się prawie popłakałam, a potem lekarz powiedział, ze na tym etapie skoro widać zarodek, to musi być tez serceMOhaaa z tego co wiem, to serce widać po 7 tc, a u ciebie dopiero 6-sty jest. Wiec ja bym jeszcze nie załamywała się. A co powiedział lekarz? Dał nadzieje, czy był sceptycznie nastawiony?
Bardzo mi przykroJestem po wizycie. Betz ponad 4000, ale brak pecherzyka. Najprawdopodobniej ciąża w jajowodzie. Mam skierowanie do szpitala, wlaśnie jadę![]()
Też bym poczekała nieco dłużej jeśli nie masz objawów niepokojących. Jeśli są bóle brzucha i plamienie bałabym się, że dostanę zakażenia.No właśnie poszłam do jakiegoś innego lekarza. Był sceptycznie nastawiony. Dał mi skierowanie do szpitala i powiedział, ze w szpitalu jeszcze jedno usg mi zrobią i wtedy się okaże. On mi kazał jutro tam jechać... ja chyba tez wole zaczekać, może jeszcze się coś rozwinie, nie chce skreślać tej ciąży tak na początku ;( jak zobaczyłam dziś zarodek, to się prawie popłakałam, a potem lekarz powiedział, ze na tym etapie skoro widać zarodek, to musi być tez serce
Przykro miJestem po wizycie. Betz ponad 4000, ale brak pecherzyka. Najprawdopodobniej ciąża w jajowodzie. Mam skierowanie do szpitala, wlaśnie jadę![]()
Mamy tego samego dnia wizytęHej dziewczynygratuluję udanych wizyt i bijacych serduszek ❤ ja juz po wizycie, mała fasolina rośnie
kolejna wizyta 4 czerwca
![]()
Kochana spokojnie , ja myślę że jest czas jeszcze ! Ciąża młodsza , jest duża szansa!Hej dziewczyny. Ja wróciłam od lekarzajest zarodek, ale serce nie bije. Jestem zrozpaczona ;( powiedzcie szczerze, może coś gdzieś kiedyś słyszałyście lub czytałyście - czy jest jeszcze szansa jakaś dla nas? Wg om dziś 7+0, wg usg 6+3. Lekarz miał nowy sprzęt i dokładnie sprawdzał, ale oznakow życia brak
nie przeżyje kolejnego poronienia
dlaczego mnie to znów spotyka ;(
Zanlazlam takie coś :To dlaczego on tak powiedział? Mówił tylko, ze szanse są niewielkie... ze zdarzały się takie przypadki, ze pacjentki jechały do szpitala, a tam na usg serduszko, ale to pojedyncze przypadki. Mam na dziś jeszcze jedna wizytę umówiona u mojego starego lekarza i chyba pójdę jeszcze zasięgnąć drugiej opinii. A dziś pytałam tez o ten słaby przyrost bety i on powiedział, ze przy kilkutysięcznych wartościach beta rośnie dużo wolniej i zeby się tym nie sugerować. Plamienie miałam tylko delikatne w ndz i dziś w trakcie badania
Mohaa a jakiej wielkości jest zarodek? bo to też ważne.To dlaczego on tak powiedział? Mówił tylko, ze szanse są niewielkie... ze zdarzały się takie przypadki, ze pacjentki jechały do szpitala, a tam na usg serduszko, ale to pojedyncze przypadki. Mam na dziś jeszcze jedna wizytę umówiona u mojego starego lekarza i chyba pójdę jeszcze zasięgnąć drugiej opinii. A dziś pytałam tez o ten słaby przyrost bety i on powiedział, ze przy kilkutysięcznych wartościach beta rośnie dużo wolniej i zeby się tym nie sugerować. Plamienie miałam tylko delikatne w ndz i dziś w trakcie badania