Buba88
Fanka BB :)
Musi być ok! Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki!!!!Ja dołączę do grupy na fb jeśli będzie dziś serduszko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musi być ok! Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki!!!!Ja dołączę do grupy na fb jeśli będzie dziś serduszko
Czy tego, ze tam dolacze nikt na pewno jie zobaczy? Bo u mnie oprocz meza nikt nie wie i na razie nie chce za bardzo aby ktokolwiek wiedzial, a szczegolnie w pracy.
Trzymam bardzo mocno kciuki! Czekam na wieści.Ja dołączę do grupy na fb jeśli będzie dziś serduszko
Będzie dobrzeJa ryzykuje, tez jutro wszystko się okaże. Jak będzie coś nie tak, to wtedy się pożegnam ..
Poszło...
Grupa nazywa sie krasnoludki 2020, wiec ciezko by sie domyslic o co chodzi. I chyba nikt tego nie widzi, dziewcyny ja sądzicie, widac cos czy nie?Czy tego, ze tam dolacze nikt na pewno jie zobaczy? Bo u mnie oprocz meza nikt nie wie i na razie nie chce za bardzo aby ktokolwiek wiedzial, a szczegolnie w pracy.
Zagladalam z profilu mojego i nie znalazłam grupy ani jednej w których jestemWidzą tylko mnie i grupę Zobacz załącznik 978498