milka181
Zaangażowana w BB
A skąd ta wada? Można było ją wykryć w inny sposób niż usg? A jak teraz dzieciątko ?Nie pamiętam, ale jakieś USG. Jak mierzli długość nosa, czy nie jest dziecko z zespołem Downa, to nie daleko mieli do szczęki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A skąd ta wada? Można było ją wykryć w inny sposób niż usg? A jak teraz dzieciątko ?Nie pamiętam, ale jakieś USG. Jak mierzli długość nosa, czy nie jest dziecko z zespołem Downa, to nie daleko mieli do szczęki.
A ja mam takie inne pytanie, może banalne i głupie ... czy np 11 tydzień i 1 dzień to 12 tydzień czy dalej 11 ?
Ja mam w czwartekKto ma badania prenatalne w tym tygodniu ?Ja jutro, stresik troszkę jest.
Wtedy ma się skończone 11 tygodni i jest się w trakcie trwania 12 tygodnia.A ja mam takie inne pytanie, może banalne i głupie ... czy np 11 tydzień i 1 dzień to 12 tydzień czy dalej 11 ?
Nie mam pojęcia. Ale właśnie przecież kości widać na USG więc uważam, że powinni to wykryć, pewnie akurat tego nie przypuszczali. Na to nikt nie miał wpływu, jak tylko ja, bo powinnam brać kwas foliowy przed ciąża(tak mówią lekarze) , ale ta była nie planowana i obecna ciąża też jest nie planowana, ale jest z innym mężczyzną więc jest nadzieja na zdrowe dziecko. Widziałam w szpitalu pełno dzieci z różnymi tego typu rozszczepami, byli też rodzice co kolejne dziecko mieli z rozszczepem. Może to wada genów, które w jakiś osób nie pasują.A skąd ta wada? Można było ją wykryć w inny sposób niż usg? A jak teraz dzieciątko ?
Kto ma badania prenatalne w tym tygodniu ?Ja jutro, stresik troszkę jest.
A to ja zapytam inaczej, czy ktoś tak jak ja jednak nie decyduje się na badania prenatalne?
mamy podobny termin! ja ma planowany na 22.01! bardzo mi przykro, że część ciąż się nie udała... Trzymam kciuki, że wszystko będzie w porządku! Trzeba być dobrej myśli!To i ja się nieśmiało witam.Termin 26.01.2020
To moja 5 ciąża,ale mam tylko 2 dzieci.Jedna ciąża rozwiązana w 28tc,jedno poronienie w 7tc.
Dlatego bardzo się boję.Ale jestem pełna nadzieji,że tym razem się uda.No i jestem też już wiekowa 38 lat