A
aneczka1508
Gość
ja mam 29 lat i robię tez tylko usg i pappe póki coJa chyba jako jedna z nielicznych na forum nie robię mimo że mam 30 lat, robię tylko usg prenatalne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam 29 lat i robię tez tylko usg i pappe póki coJa chyba jako jedna z nielicznych na forum nie robię mimo że mam 30 lat, robię tylko usg prenatalne.
Ja tak samo, ale jak Pappa nie wyjdzie to nifty na pewno robię bo niepewności nie zniosęja mam 29 lat i robię tez tylko usg i pappe póki co
Ja chyba jako jedna z nielicznych na forum nie robię mimo że mam 30 lat, robię tylko usg prenatalne.
JA MAM 29 I TEŻ TYLKO USG PRENATALNE. NO CHYBA ŻE LEKARZ ZALECI COS WIĘCEJ
Zostaje jeszcze amniopunkcja, ale ona jest bardzo inwazyjna.A tak z czystej ciekawości, jeśli nifty wyjdzie nie tak (tfu tfu) co wtedy?
Ja mam 31 lat, to moja druga ciaza, poszłam tylko na prenatalne i pappa. Nie pójdę na nifty bo nie wiem co i jak miałbym się zachować gdyby się okazało coś. Wiem ze każda ma sumienie i moralność mierzona wlasna miara, ale czasami lepiej nie wiedzieć.
Jeśli chcesz to prześle Ci na priv wynik mojego poprzedniego testu pappa robionego razem z USG. Myślę, że tak najłatwiej zobaczyć jak to wygląda.Dziewczyny czy orientujecie się jak to wreszcie jest z tym testem Pappa? Dużo czytam i coraz bardziej dochodzę do wniosku, że to badanie potrafi konkretnie nastraszyć.. to na prawdę aż taka statystyka ?
O matko wystraszylam się jak tylko czytałam. Dobrze, ze wszystko okazalo sie w porządku, niech zdrowo rosnie maluszek.Dziewczyny, właśnie wylądowałam w szpitalu. Poszedł mi skrzep z krwią, tak dosyć dużo. Obdzwoniłam wszystkich co wiedzą o ciąży, że właśnie poroniłam i poszłam do szpitala. Położne mnie pocieszały, a ja posłałam narzeczonego po podpaski na krew poronną, wiem ile to leci tego. On aż blady, rodzina w stresie. Czekałam godzinę na usg, już mi niedobrze było na samą myśl co mi zaraz powie. No i lekarz mówi, że widzi jak serce bije, prawidłowe tętno, a jak fajnie machało nóżkami i rączkami no cudowna wiadomość
Powiedzieli, że to może kosmowka coś tam coś tam, nie wiem o co im chodziło, nie znam się, ważne, że kompletnie nic złego się nie dzieje. Zbadali mnie z każdej strony. Dali tabletkę do pochwy i poleżę na obserwację i do domu. Uff okropnie się przestraszyłam.