Karola1322
Fanka BB :)
13 tydzień.. Na razie nie dużo.. Pojedynczo obserwujęKtory tydzien? Duzo tej krwi?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
13 tydzień.. Na razie nie dużo.. Pojedynczo obserwujęKtory tydzien? Duzo tej krwi?
Ja dostałam na receptę monural i żel provagCześć dziewczyny.
W badaniu ogólnym moczu wyszły liczne bakterie. Czy też mialyscie z tym problem ? Jak to wyleczyć ? Zrobic dodatkowo posiew moczu ?
Ja robiłam posiew tak na wszelki wypadek, jak bedziesz cos miała to dasz wynik lekarzowi i bedzie wiedzial jaki lek dobrac, a jak nic nie wyjdzie z posiewu tzn. Ze probka zle pobrana. U mnie były miesiac temu dosc liczne bakterie a teraz dokladniej starałam sie pobrac i wyszly nieliczne bakterie.Cześć dziewczyny.
W badaniu ogólnym moczu wyszły liczne bakterie. Czy też mialyscie z tym problem ? Jak to wyleczyć ? Zrobic dodatkowo posiew moczu ?
A masz bóle brzucha albo biegunkę? Albo to termin twojej miesiaczki? Mialas wczesniej krwiaka moze zdiagnoziowanego?13 tydzień.. Na razie nie dużo.. Pojedynczo obserwuję
Boli tylko trochę u dołu. Termin miesiączki to nawet niewiem kiedy biegunki nie mam. Krwiaka też nie byłoA masz bóle brzucha albo biegunkę? Albo to termin twojej miesiaczki? Mialas wczesniej krwiaka moze zdiagnoziowanego?
Pobralam z pierwszego porannego moczu ale najpierw trochę do wc później do kubeczka. Gin napisała że mam brać zurawit tylko czy on wystarczy... wiecznie mam coś z tym pęcherzemHej
Pobrałeś prawidłowo próbkę moczu? Po wcześniejszym podmyciu się, drugi strumień? jeśli tego nie zrobiłaś, to prawdopodobnie wynik jest zakłamany. Powtórz wynik z należycie pobrana próbką moczu![]()
Dzięki. Mi tam zawsze wychodzą jakieś bakterie. Albo nieliczne A teraz zazwyczaj liczne .Ja robiłam posiew tak na wszelki wypadek, jak bedziesz cos miała to dasz wynik lekarzowi i bedzie wiedzial jaki lek dobrac, a jak nic nie wyjdzie z posiewu tzn. Ze probka zle pobrana. U mnie były miesiac temu dosc liczne bakterie a teraz dokladniej starałam sie pobrac i wyszly nieliczne bakterie.
Wiesz co, ja jak miałam coś z pęcherzem to tylko jadłam żurawinkę i dużo piłam i przeszło szybko,jesli nie masz innych parametrów w moczu nieprawidłowych to pewnie i Tobie szybko przejdzieDzięki. Mi tam zawsze wychodzą jakieś bakterie. Albo nieliczne A teraz zazwyczaj liczne .
Jak mocno nie boli to nie powinno być nic złego, ale tak na prawde tylko lekarz Ci to potwierdzi! Dobrze ze masz jutro wizyte!Boli tylko trochę u dołu. Termin miesiączki to nawet niewiem kiedy biegunki nie mam. Krwiaka też nie było
No dobrze bo bym do głowy dostała. Teraz tej ciąży tak się boję skuli tych leków... Zadzwoniłam dziś zapytać o badania prenatalne czy ta wizyta aktualna bo babka mi powiedzała że 6 lipiec a oni sobotę nie pracują dobrze ze zadzwoniłam i co mam w środę badania. Ja chcę już styczeńJak mocno nie boli to nie powinno być nic złego, ale tak na prawde tylko lekarz Ci to potwierdzi! Dobrze ze masz jutro wizyte!![]()