reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny.
W badaniu ogólnym moczu wyszły liczne bakterie. Czy też mialyscie z tym problem ? Jak to wyleczyć ? Zrobic dodatkowo posiew moczu ?
Ja robiłam posiew tak na wszelki wypadek, jak bedziesz cos miała to dasz wynik lekarzowi i bedzie wiedzial jaki lek dobrac, a jak nic nie wyjdzie z posiewu tzn. Ze probka zle pobrana. U mnie były miesiac temu dosc liczne bakterie a teraz dokladniej starałam sie pobrac i wyszly nieliczne bakterie.

Hej :)
Pobrałeś prawidłowo próbkę moczu? Po wcześniejszym podmyciu się, drugi strumień? jeśli tego nie zrobiłaś, to prawdopodobnie wynik jest zakłamany. Powtórz wynik z należycie pobrana próbką moczu ;)
Pobralam z pierwszego porannego moczu ale najpierw trochę do wc później do kubeczka. Gin napisała że mam brać zurawit tylko czy on wystarczy... wiecznie mam coś z tym pęcherzem:(

Ja robiłam posiew tak na wszelki wypadek, jak bedziesz cos miała to dasz wynik lekarzowi i bedzie wiedzial jaki lek dobrac, a jak nic nie wyjdzie z posiewu tzn. Ze probka zle pobrana. U mnie były miesiac temu dosc liczne bakterie a teraz dokladniej starałam sie pobrac i wyszly nieliczne bakterie.
Dzięki. Mi tam zawsze wychodzą jakieś bakterie. Albo nieliczne A teraz zazwyczaj liczne .

reklama
Jak mocno nie boli to nie powinno być nic złego, ale tak na prawde tylko lekarz Ci to potwierdzi! Dobrze ze masz jutro wizyte!;)
No dobrze bo bym do głowy dostała. Teraz tej ciąży tak się boję skuli tych leków... Zadzwoniłam dziś zapytać o badania prenatalne czy ta wizyta aktualna bo babka mi powiedzała że 6 lipiec a oni sobotę nie pracują dobrze ze zadzwoniłam i co mam w środę badania. Ja chcę już styczeń

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry