A
aneczka1508
Gość
Buba88, a lekarz nie mówił, że za późno to usg genetyczne czy terminowo ok ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W domu jestem.. Przeszło.. Tak sprawdzałam dziś by miałam drugi dzień okresu jutro wizytaI Ty jeszcze w domu? Koło mnie na łóżku szpitalnym już 3 dziewczyny z plamieniami leżały, jedna miała małą kropeczkę i leżała. Wszystkie początek ciąży przed 12tg.razem ze mną. Duphaston, bezwzglednie leżeć i obserwować.
Jestem wreszcie w domu. Plamienia prawie ustały, mam brać Luteinę i się oszczędzać. Ale ja miałam problem z zatwardzeniem, aż czopek dostałam. Myślałam, że tą kupe urodzę. Nikomu nie życzę.
Fajne mam te dzieciątko. To już 10 tydzień, a lekarka powiedziała, że z obserwacji przeróżnych usg w tak wczesnym wieku ciąży, była w stanie mi powiedzieć płeć dzieckabo widzi zasadniczą różnicę przy pupie dziecka. Powiedziała, że to synuś, ciekawe, czy ma rację
![]()
Nie, bo lekarz powiedział że to przez źle pobrany mocz miałam liczne bakterie. Posiew wyszedł ok@Bratka A bralas cos na te bakterie ?
Ja usg genetyczne mialam juz 2 tygodnie temu robione czyli w 12tyg. Teraz mialam tylko taka wizyte na ktorej mialam omowienie wyników usg plus pappa bo dopiero wyniki z krwi lekarz mi zinterpretowal i dodatkowo takie szybkie usgBuba88, a lekarz nie mówił, że za późno to usg genetyczne czy terminowo ok ?![]()
Kochana powiem Ci ze juz po genetycznym bedziesz o wiele spokojniejsza i tego Ci zycze! Tez mialam juz jedno poronienie i bardzo sie balam ale juz teraz powolutku zaczynam sie cieszyc@Buba88 Ale już daleko jesteś, ja dzisiaj 10t0d ale według usg 10t2d :-) 17 lipca mam dopiero usg genetyczne. I powiem Ci szczerze że po mału też już jestem ciekawa czy to dziewczynka czy chłopiec, no ale po moich wszystkich przejściach cieszę się że udało mi się zajść już tak daleko i że już nie porobie, no i najważniejsze żeby było zdrowe :-)
14t0d dzis jest i Usg to potwierdziło![]()