U mnie 17tc dziewczyny w drugiej ciąży wy też tak macie że czujecie ruch y sporadycznie? Raz czuję a potem kilka dni spokój. Byłam u ginekologa tydzień temu i ona powiedział że wszystko dobrze i że to za wcześnie nawet jak na drugą ciąże by czuć ruchy. Ale ja się i tak schizuje że coś nie tak.
reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Ciekawe czy ja Poznam płeć we wtorek
Też tak czuję a szczególnie jak leżę rano i wieczorem czasami w dzień a czasmi wcale a od pon mam 17 tydzieńU mnie 17tc dziewczyny w drugiej ciąży wy też tak macie że czujecie ruch y sporadycznie? Raz czuję a potem kilka dni spokój. Byłam u ginekologa tydzień temu i ona powiedział że wszystko dobrze i że to za wcześnie nawet jak na drugą ciąże by czuć ruchy. Ale ja się i tak schizuje że coś nie tak.
No ja np czuję a potem 4 dni spokój i nic. Ale lekarz twierdzi że jest ok. Na usg mała była odwrócona plecami i nogi miała z tamtej strony od wewnątrz. Poznasz płeć na pewno.Ciekawe czy ja Poznam płeć we wtorek
Też tak czuję a szczególnie jak leżę rano i wieczorem czasami w dzień a czasmi wcale a od pon mam 17 tydzień
marta021993
Dzisiaj troszkę się przestraszyłam w toalecie. Zobaczyłam na bieliźnie taki malutki skrzepik brązowy i chcialam sprawdzic czy przypadkiem znowu nie zaczelo się plamienie, a na papierze kolejny większy skrzep tego samego koloru, ale zero krwawienia. Chyba to jeszcze resztki z okresu, gdy krwawilam z krwiaka, a skończyło mi się trzy tygodnie temu.
Malinkaa123
Po wizycie wszystko ok, chodzę co tydzien na usg że względu na wcześniejsze poronienia. Jak są ułożone wasze maleństwa? Mój co tydzien jest w tej samej pozycji czyli poziomo. Tydzien temu gin mówiła że mam pić dużo wody żebym miała więcej wód plodowych, nie mam malowodzia ale mówi że mogłoby być więcej, cały tydzień piłam ponad 2,5 l wody A dziś w od tyle samo. Czy też tak macie ?
Mi się nie chce pić w ogóle i wnerwia mnie to łączenie do toalety. Gdybym wypila 2.5 litra to bym z niej nie wyszła chyba.Po wizycie wszystko ok, chodzę co tydzien na usg że względu na wcześniejsze poronienia. Jak są ułożone wasze maleństwa? Mój co tydzien jest w tej samej pozycji czyli poziomo. Tydzien temu gin mówiła że mam pić dużo wody żebym miała więcej wód plodowych, nie mam malowodzia ale mówi że mogłoby być więcej, cały tydzień piłam ponad 2,5 l wody A dziś w od tyle samo. Czy też tak macie ?
Malinkaa123
No ja wcześniej też mniej piłam samej wody, teraz muszę ale za to co chwilę biegam do toalety. A U Ciebie ilość wód ok ? Masz zdjecie usg? Trochę się wystraszyłamMi się nie chce pić w ogóle i wnerwia mnie to łączenie do toalety. Gdybym wypila 2.5 litra to bym z niej nie wyszła chyba.
Ja mam podobnie..do tej pory dopiero kilka razy jakieś ruchy poczułam.U mnie 17tc dziewczyny w drugiej ciąży wy też tak macie że czujecie ruch y sporadycznie? Raz czuję a potem kilka dni spokój. Byłam u ginekologa tydzień temu i ona powiedział że wszystko dobrze i że to za wcześnie nawet jak na drugą ciąże by czuć ruchy. Ale ja się i tak schizuje że coś nie tak.
A płeć poznam dopiero na polowkowym, które mam 21.08. Moja gin na wizytach mi nic nie mówi, a lekarz do ktorego na te 3 obowiązkowe szczegółowe USG chodzę wcześniej nie zdradza płci
Nic mi nie mówił na temat wpd plodowych więc chyba ok. Zdjęcie mam z przed tygodnia o takie :
Ja chodzę prywatnie do gina u syna dowiedziałam się w 17 tc że będzie chłopiec. Nie dało się ukryć. A teraz też już wiem bo nie było siusiaka za to było widać wargi Sromowce na usg. Więc powiedział że na 200 procent dziewczynka
Ja chodzę prywatnie do gina u syna dowiedziałam się w 17 tc że będzie chłopiec. Nie dało się ukryć. A teraz też już wiem bo nie było siusiaka za to było widać wargi Sromowce na usg. Więc powiedział że na 200 procent dziewczynka
reklama
wesola_mamusia
Ja o wodach płodowych nic nie wiem więc chyba dobrze. Ale od wczoraj nie plamię
wiem, że to dopiero drugi dzień ciszy, ale już cały miesiąc plamiłam więc to dla mnie i radość i nowość