Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A bylas moze u jakiegos mądrego od jedzenia? Moze cos masz nie tak z dietką. Warto zabrac ze soba wyniki z krwi i coś fajnego rozpisze. 47 to bardzo malutko
Nie wiem czy akurat dziecko tam się nie ułożyłoŁałto masz arbuzy. Ja bym chciała ciutek większe, mam lekko ponad 80B mojemu się podobają.
Mnie też boli brzuch z prawej strony i zastanawiałam się dlaczego, czy to nie przez operację przepukliny, bo akurat w podobnym miejscu.
Właśnie jestem nad morzem i mogłoby tu być trochę cieplej. Mamy tu takie posiłki, że po powrocie będę się bała wejść na wagę, bo pewnie przytyłamCześć mamusie. Co u Was? Jak mijają wakacje? Jak się czujecie? U nas troszkę popadalo, więc lżej się oddycha. Az trudno mi uwierzyć, ale jutro zaczynamy 14 tydzień. Waga spada w dół, brzuszek taki w miarę. W poniedziałek badania i 9.08 do lekarza
To jeszcze nie są arbuzy17 tydzień. Cycki jak arbuzy. Normalnie miałam 75B z pushupem. Teraz 95 C i gniecie, niewygodnie. Nawet lezec na pólboku nie moge bo jak sobie takiego przygniote to (jak widac po godzinie pisania) w nocy sie budzę

Ja nie miałam mleka, ale też dziecka nie przystawiałam, bo miała rozszczep i się nie dało. Próbowałam usilnie ciągnąć mleko urządzeniem, gdzie po 15min naciągnęłam AŻ kieliszek mleka, to śmiały się laski na sali, że Armię wykarmię, a potem dodawały, że jak przestaję i wyłączam aparat, to się budzą, bo przy jego dźwięku zasypiałyPrzez te balony zastanawiam.sie czy w ogole zaczynać karmic. Bo jak uruchomi sie ta mleczarnia to bedzie nadprodukcja 24h na dobe. Przy pierwszej zbyt dlugo nie wytrzymałam. Tym bardziej że miałam juz w pierwszym miesiacu mocno pogryzione. Teraz tez mam te same obawy. No i zeby zwisy nie zostały :/