reklama
Inesslo29
Zaangażowana w BB
Właśnie mi odpowiedział maluszek szturchniechnieciem z lewej strony
Mamusie mam pytanko. Z której strony leży Wasz maluszek? Pytam ponieważ zauwazylam z lewej strony mam brzuszek uwypuklony i twardy a z prawej miękki.
Hej dziewczyny![]()
Mój brzuszek ostatnio mam wrażenie nagle sporo urósł, no ale jakby nie było we wtorek zaczynam już 6 miesiącmój synuś mnie roczula, bo jak zapytam "gdzie jest Twoja siostrzyczka Sarunia?" to podnosi mi bluzke i się przytula do brzuszka <3 czy któraś z Was też bedzie miala małą różnicę wieku między dziećmi
![]()
Ja będę mieć 2 lata i 5 miesięcy różnicy między synami, mi się wydaje mało, za mało
U mnie to zoznie mała leży ale czuję jak się odrawca czy rozciąga.Mamusie mam pytanko. Z której strony leży Wasz maluszek? Pytam ponieważ zauwazylam z lewej strony mam brzuszek uwypuklony i twardy a z prawej miękki.
U mnie bedzie 20 miesięcy różnicy, też się obawiam, że to bardzo malo,ale jakoś damy raderadę, na poczatku będzie ciężko ale potem beda się razem bawiliJa będę mieć 2 lata i 5 miesięcy różnicy między synami, mi się wydaje mało, za małoStarszy zupełnie nie ogarnia o co chodzi jak mu mówię żeby uważał na brzuch, że mama ma dzidziusia w brzuchu. A może to wypiera, nie wiem, na pewno wolałby zostać jedynakiem
Boję się, że będzie bardzo zazdrosny.
Koteczka01
Fanka BB :)
Na moim brzuchu zwykle jest uwypuklenie po prawej, ale czasem przesuwa się na lewą po czym szybko wraca na prawąMamusie mam pytanko. Z której strony leży Wasz maluszek? Pytam ponieważ zauwazylam z lewej strony mam brzuszek uwypuklony i twardy a z prawej miękki.
Eda Helena
Czesc. Jak zwykle w nocy wybudzam sie przynajmniej raz na godzine a potem sie mecze by znow usnac i tak ze trzy cztery razy w ciagu nocy a w dzien chodze jak zombie... na szczescie dzieci od jutra ida do szkoly to odpoczne wiecej
Do brata ktory ma sie urodzic maja oboje bardzo przyjazny stosunek: czesto przytulaja sie do mamy i jej brzuszka i wyrazaja niecierpliwosc kiedy braciszek sie urodzi, ogladaja zdjecia z usg itp.
U nas wlasnie duza a moze srednia? roznica wieku, najstarszy ma za 10 dni 8 lat a mlodszy w grudniu skonczy 7. Zas miedzy nimi tylko 15 miesiecy roznicy; zupelnie sa rozni, czesto sie kloca miedzy soba, rywalizuja co mnie bardzo martwi. Aczkolwiek mamy nadzieje ze jednak wyrosna z tego i sie to zmieni.Hej dziewczyny
Mój brzuszek ostatnio mam wrażenie nagle sporo urósł, no ale jakby nie było we wtorek zaczynam już 6 miesiącmój synuś mnie roczula, bo jak zapytam "gdzie jest Twoja siostrzyczka Sarunia?" to podnosi mi bluzke i się przytula do brzuszka <3 czy któraś z Was też bedzie miala małą różnicę wieku między dziećmi
![]()
Do brata ktory ma sie urodzic maja oboje bardzo przyjazny stosunek: czesto przytulaja sie do mamy i jej brzuszka i wyrazaja niecierpliwosc kiedy braciszek sie urodzi, ogladaja zdjecia z usg itp.
Witam się i ja z rana od 6 nie śpię przeżywam rozpoczęcie roku syna w pierwszej klasie [emoji86][emoji87]
U mnie też duża różnica będzie też 8 lat.Czesc. Jak zwykle w nocy wybudzam sie przynajmniej raz na godzine a potem sie mecze by znow usnac i tak ze trzy cztery razy w ciagu nocy a w dzien chodze jak zombie... na szczescie dzieci od jutra ida do szkoly to odpoczne wiecej
U nas wlasnie duza a moze srednia? roznica wieku, najstarszy ma za 10 dni 8 lat a mlodszy w grudniu skonczy 7. Zas miedzy nimi tylko 15 miesiecy roznicy; zupelnie sa rozni, czesto sie kloca miedzy soba, rywalizuja co mnie bardzo martwi. Aczkolwiek mamy nadzieje ze jednak wyrosna z tego i sie to zmieni.
Hej wiecie dziewczyny moze cos nt badan 3 trymestru? Dowiedziałam się na patologii ciazy, ze te badania wykonuje się w 27-32 tc w sumie nie znam nikogo kto byłby na nich i tak zastanaiwam się jakies wartości dzidzi wtedy oceniają? Ja mam jeszcze w 28 tc echo serca płodu i nie wiem jak zgrsc terminy
a powoli trzeba by sie zapisywac, bo 6 tyg tj minimum czekania na termin. Dziękuję 
reklama
Celia89
A na się wyspałam wreszcie chłodniej. W sumie nie mam problemów ze spaniem, jedynie budzą mnie gryzące komary. Śpię codziennie jak w zegarku 22:30-9.