Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam ruchy od 17 tygodnia ciąży, najpierw były słabsze A teraz są mocniejsze i co raz częstsze. Gin mówiła że mimo pierwszej ciazy poczuje szybko ruchy bo jestem szczupła ale mówiła że to też kwestia indywidualna ..Zaczynam 20tc a u mnie kiepsko z ruchami synka. 13 września mam połówkowe. Wiem, że są tu dziewczyny z podobnym wiekiem ciąży. Jak wy czujecie ruchy?
U mnie to wyglada tak:
2013 2014 2016 2020
Wiec różnica coraz większa
Ale z całego serca polecam rok po roku.
Na początku sajgon, ale po roku można odetchnąć![]()
Aaaa 22tc ale czas leci Zobacz załącznik 1017714
A ja tam w to usg nie wierzę ani trochę. Wszystko zależy jak lekarz zmierzy to pi o drzwi a czasami i nie mu wyjdzie. W pierwszej ciąży trafiłam do szpitala w 38tyg z plamieniem. Zrobili mi USG i powiedzieli ze marne szanse ze jak urodzę to dziecko przeżyje waga ok 990-1010g i czemu mi nikt nie powiedział ze tak słabo dziecko rośnie.
To ja płacz lament jak to możliwe i w ogóle. Usg miałam wieczorem a w nocy urodziłam zdrowego 3010g chłopca
Dla mnie to bywa potworneZaczynam 20tc a u mnie kiepsko z ruchami synka. 13 września mam połówkowe. Wiem, że są tu dziewczyny z podobnym wiekiem ciąży. Jak wy czujecie ruchy?
Ja pierdziele, no ale tak bywa z tymi badaniami. Moja ciotka lata temu z drugą córką latała od lekarza do lekarza u mnie w mieście i było gadania "No niestety serduszko słabe", poszła do drugiego "Nie no serduszko ok, ale szykuje się nie wydolność nerek" poszła do 3 i znów coś tam. Pojechała do WW i tam na usg wyszło, że dziecko zdrowe. Jak widać kuzynka ma 18 lat, żyje i nie ma żadnych komplikacjiA ja tam w to usg nie wierzę ani trochę. Wszystko zależy jak lekarz zmierzy to pi o drzwi a czasami i nie mu wyjdzie. W pierwszej ciąży trafiłam do szpitala w 38tyg z plamieniem. Zrobili mi USG i powiedzieli ze marne szanse ze jak urodzę to dziecko przeżyje waga ok 990-1010g i czemu mi nikt nie powiedział ze tak słabo dziecko rośnie.
To ja płacz lament jak to możliwe i w ogóle. Usg miałam wieczorem a w nocy urodziłam zdrowego 3010g chłopca
Mialam pisac ze nam sie plec zmienila na chłopaka xD moze juz nie zmieniKsiazka jest po prostu praktyczna. A to co teraz krąży w necie i tzw nowe praktyki, to trzeba brac duzą poprawke. Intuicyjnie wiadomo jak sie z dzieckiem obchodzic. Kiedys ksiazek nie bylo i dawało sie rade. Teraz od czytania netowych porad mozna na łeb dostać.
Książka jest napisana fajnym jezykim i przekazuje konkrety. Mam jeszcze ciaza z klasą i abc , gdzie jest wiecej rozczulania. Ja wolę forme instrukcji. Łatwiej odnaleźć i interesujący nas w danej chwili temat.
Witam w klubie [emoji23][emoji28]Mialam pisac ze nam sie plec zmienila na chłopaka xD moze juz nie zmieni
Witam w klubie [emoji23][emoji28]