Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie lekarz na połowkowych badał kregosłup i buźkę w 3D aby sprawdzić czy nie ma rozszczepów, ale nie wydrukował mi w 3d zdjęcia;(A czy ktos cos wie nt usg 3d? W krk znalazlam 3 miejsca co najprawdopodobniej robia i od 2 godzin nikt nie nie odbiera. Czy to tez robi sie w którymś tygodniu ciąży? A moze ktoras z Was miala? Dzięki!
Co to za godziny? U mnie też podobnie są w takich godzinach ćwiczenia ale na szczeście wykłady juz są po 17Tutaj "u mnie" szkola rodzenia to 10 tygodni, we wtorki i czwartki, od 14 do 16.
Mi moja lekarka czasem robi przeskok w trakcie badania na 3d zebym mogla sobie podejrzec malucha dokładniej. Mysle ze mozesz isc w kazdej chwili.. Ja tez planuje zrobic sobie takie 3d pamiatkowe w Krk z prawdziwego zdarzenia tyle ze moze przy okazji prenatalnych 3trym. bo tak na jeden wyskok to ceny mnie troche przerażają.A czy ktos cos wie nt usg 3d? W krk znalazlam 3 miejsca co najprawdopodobniej robia i od 2 godzin nikt nie nie odbiera. Czy to tez robi sie w którymś tygodniu ciąży? A moze ktoras z Was miala? Dzięki!
A czy ktos cos wie nt usg 3d? W krk znalazlam 3 miejsca co najprawdopodobniej robia i od 2 godzin nikt nie nie odbiera. Czy to tez robi sie w którymś tygodniu ciąży? A moze ktoras z Was miala? Dzięki!
No, to fakt, u mnie, jak u Justynki, lekarz prześladuje na obraz 3D, stąd takie piękne zdjątko. Ale na razie tkanki tłuszczowej mało, więc wygląda jak kurczak albo zabiedzony kurczak :-) więc wolę ją sobie wyobrażać.A ja znajac zycie jutro na polowce i tak nie poznam plci. Pewnie przy jego temperamencie ninja zobaczę co ma miedzy nogami po urodzeniu ;p 3D planuje ok 30 tygodnia dopieroNiech wyrośnie i będzie wyraźniejsze dziecko
![]()
Mi podczas ostatniej wizyty w 17tc zrobiła 3d bo chciała buźke pokazaćA czy ktos cos wie nt usg 3d? W krk znalazlam 3 miejsca co najprawdopodobniej robia i od 2 godzin nikt nie nie odbiera. Czy to tez robi sie w którymś tygodniu ciąży? A moze ktoras z Was miala? Dzięki!