reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja juz po wizycie poloznej w domu :) super kobieta! Nawet jakies ksiazeczki i gratisy zostawila :) ma detektor tetna i pozniej bd sie umawiac na sluchanko dziecka. I tak twierdzi ze mi juz teoretycznie nic nie potrzeba :) a ze smiesznych rzeczy zobaczyla mojego kota i mowi ze pieknie siedzi jak ten sfinks! Na co ja bo to przeciez jest sfinks, mina bezcenna :D

reklama
Ja juz po wizycie poloznej w domu :) super kobieta! Nawet jakies ksiazeczki i gratisy zostawila :) ma detektor tetna i pozniej bd sie umawiac na sluchanko dziecka. I tak twierdzi ze mi juz teoretycznie nic nie potrzeba :) a ze smiesznych rzeczy zobaczyla mojego kota i mowi ze pieknie siedzi jak ten sfinks! Na co ja bo to przeciez jest sfinks, mina bezcenna :D
Co do gratisów, to wczoraj jak czekałam w przychodni do gin to akurat przyjechał karton gratisów z jakiejś firmy do rozdawania ciężarnym. Z tego co widziałam były tam jakieś próbki witamin, jakaś teczka i nie wiem co tam jeszcze, ale najważniejsze...ciężarne tego nie dostawały. Zabierali po kilka sztuk pracownicy ;) łącznie z panem Zdzichem - sześćdziesięciolatek od rozwożenia papieru toaletowego i przewożenia paczek po przychodni ;)

Co do gratisów, to wczoraj jak czekałam w przychodni do gin to akurat przyjechał karton gratisów z jakiejś firmy do rozdawania ciężarnym. Z tego co widziałam były tam jakieś próbki witamin, jakaś teczka i nie wiem co tam jeszcze, ale najważniejsze...ciężarne tego nie dostawały. Zabierali po kilka sztuk pracownicy ;) łącznie z panem Zdzichem - sześćdziesięciolatek od rozwożenia papieru toaletowego i przewożenia paczek po przychodni ;)
Tu akurat nie bylo suplementow. Byly probki sudocrem. Podkladow. I tp. A to dziwna praktyka... my mielismy np na oddziale ksiazeczki i plyty dla pacjentow po zawale i rozdawalysmy pacjentom.przykra praktyka...

Czy wróciły Wam mdłości albo wymioty? U mnie drugi dzień i jest coraz gorzej. Na razie bez wymiotów. Do tego zgaga co akurat jest dla mnie normalne ale męczy przy mdlosciach. Już mi waga coś ruszała a teraz znowu nie mogę prawie nic zjeść :/.:

Dziewczyny, z innej beczki. Zrobiłam badania krwi i nic nie drgnęły pomimo stosowania witamin. Zaczynam podejrzewać, że kupiłam placebo. Jakie macie witaminy, po których jest poprawa w wynikach badań? Muszę kupić coś innego.

reklama
No to staramy sie szybko razem o następne :D
Ps. Bylas juz u burmistrza/prezydenta ?
Jeszcze nie, ale jest szansa, że będę wynajmować pokój u kobiety w mieszkaniu z dwójką dzieci, wtedy na pewno dadzą i jej i mi mieszkanie komunalne, bo już się dowiadywałam.
Mówicie już do brzuszka ? Ja się nie mogę przełamać.
Nie. Nie wyobrażam sobie mówić do mojego brzucha bez odpowiedzi :P i kontaktu wzrokowego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry