Celia89
Fanka BB :)
Trochę się przepychali słownie i mówili jednocześnie, a wyszło w końcu na to że jestem cudowna tylko ich terroryzuje grafik że musi biedny sam robić.Siłowo miało być...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę się przepychali słownie i mówili jednocześnie, a wyszło w końcu na to że jestem cudowna tylko ich terroryzuje grafik że musi biedny sam robić.Siłowo miało być...
Hmn. Trochę racji jest, jesteś cudowna i terroryzujesz.... Ostatnio żelazkiem z tefalaTrochę się przepychali słownie i mówili jednocześnie, a wyszło w końcu na to że jestem cudowna tylko ich terroryzuje grafik że musi biedny sam robić.
Czasem trzeba twardą rękąHmn. Trochę racji jest, jesteś cudowna i terroryzujesz.... Ostatnio żelazkiem z tefala![]()
![]()
O to fajnie ja nadal czekam. Mi płaci zus już.Mój załatwił już sprawę. Dostanę jeszcze dziś przelew.
Ode mnie ZUS podobno do nich zadzwonił i ich opier... czemu w ZD3 nie widzą mojego nr konta skoro mam.O to fajnie ja nadal czekam. Mi płaci zus już.
I dobrze niech sobie nie myślą że takie przekręty będą robić.Ode mnie ZUS podobno do nich zadzwonił i ich opier... czemu w ZD3 nie widzą mojego nr konta skoro mam.
A jesli mozna wiedziec placi Ci ZUS czy pracodawca?Co do ZUSu, pomimo l4 z kodem 2 - czyli mogę chodzić, dziś przyszły dwie przemiłe panie na kontrole. Z pismem ze osoba taka i taka, o nr pesel takim a takim w terminie tym a tym przebywa na zwolnieniu lekarskim i w dniu tym a tym została skontrolowana przez tą i tą. Nawet dokumentu potwierdzającego moja tożsamość nie wymagały, spojrzały na brzuch, dały przeczytać pismo i kazały podpisać. Także tego, miałam farta ze bylam akurat w domu bo czekałaby mnie wycieczka do zusu.
No tak, a to dodatkowa pielgrzymka, stres. i tłumaczenie się. Ja na szczęście bardzo rzadko wyłażę i głównie tak 19-20, a lewiatan mam czynny do 21. I dokumentuje paragony, żeby nie było, że ja to sobie zrobiłam wczasy i jeżdżę sobie na wczasy.Co do ZUSu, pomimo l4 z kodem 2 - czyli mogę chodzić, dziś przyszły dwie przemiłe panie na kontrole. Z pismem ze osoba taka i taka, o nr pesel takim a takim w terminie tym a tym przebywa na zwolnieniu lekarskim i w dniu tym a tym została skontrolowana przez tą i tą. Nawet dokumentu potwierdzającego moja tożsamość nie wymagały, spojrzały na brzuch, dały przeczytać pismo i kazały podpisać. Także tego, miałam farta ze bylam akurat w domu bo czekałaby mnie wycieczka do zusu.