reklama

Styczniowe mamy 2020

Normalnie ze zdjęć - akrobata. Widzisz a tak się martwiłaś, a tymczasem Synuś pięknie rośnie i pięknie fika.
Kochany mój dzidzioszek. Ale fakt, jestem spokojna, nie ma rozszczepu i wszystko gra.
Gratuluję :-) A prenatalne miałaś na NFZ ? ja mam we wtorek :-) :)
NFZ Pani była bardzo miła, ciągle nas czymś rozśmieszała, a ja nie mogłam tak za bardzo z tym aparatem usg na brzuchu :D
Fakt u ryb ikrowych, czy jak to ująć, płeć jest ciężka do rozróżnienia. Niby taka pucolowata :D więc może być samiczką, ale eskpertem nie jestem. Żyworodne to rozróżniam z placem w ... Mieczyki, Molinezje, Zmienniaki, Głupiki etc etc. Też mam 3 rybki w kuli. Samiczki bojownika, był tam jeszcze samiec Franiu, ale go zeżarły i za karę nie mają chłopa.
Ruba, bo spasiona. Bardzo lubi jeść. Za jedzenie odda wszystko ;) już trzeci raz zmieniałam jej rośliny, bo wszystkie zeżarła :P
Miałam w życiu 3 Bojowniki, oczywiście w odstępie czasu. Piękne ryby, ale lubią mieć granicę i nie wszystkie ryby tolerują, zawsze trzymałam w głównym akwarium. No niestety lubią bojować, szczególnie ze sobą. Aż się zastanawiam, jak one się rozmnażają, skoro potrafią się zabijać...

reklama
Nie tylko, bo dochodzą jeszcze karyny które nigdy nie schanbily się pracą. Poszły po znajomości i spisały umowę, a dzień potem na l4 :)
Stad pisalam ze lekarze tez nie chca wyposywac l4. Jak poszlam potwierdzic ciaze z wynikiem bety a na usg byl zarodek zadnego l4 nie dostalam, a lekarz wiedzial i pytal gdzie pracuje. Dostalam zaswiadczeniebo ciazy do kadrm lecz niestety zle ske czulam i poszlam do lekarza 1 kontaktu i juz mialam ctk ponad 150i na to dostalam l4 . Stricte na ciaze niebma l4 tylko na jakies konkretne uciazliwe dolegliwosci

Niestety taką mam pracę jaką mam w dużym sklepie spożywczym więc nie chce się narażać żeby coś się stało, niestety do rozkładania towaru nie nadaje się a na kasie też nie
Oczywiscie podnoszenie ciezarow badz dlugotrwale stanie nie jest dobre, ale kazda placowka nawet najmniejsza ma administracje gdzie powinno sie zgodnie z prawem pracy przyszkolic pracownika- obowiazek dostosowania miesca pracy dla ciezarnej. badz jesli pracodawca uznaje to za niemozliwe odwolac go do domu z pelna wyplata.

Kochany mój dzidzioszek. Ale fakt, jestem spokojna, nie ma rozszczepu i wszystko gra.

NFZ Pani była bardzo miła, ciągle nas czymś rozśmieszała, a ja nie mogłam tak za bardzo z tym aparatem usg na brzuchu :D

Ruba, bo spasiona. Bardzo lubi jeść. Za jedzenie odda wszystko ;) już trzeci raz zmieniałam jej rośliny, bo wszystkie zeżarła :p
Miałam w życiu 3 Bojowniki, oczywiście w odstępie czasu. Piękne ryby, ale lubią mieć granicę i nie wszystkie ryby tolerują, zawsze trzymałam w głównym akwarium. No niestety lubią bojować, szczególnie ze sobą. Aż się zastanawiam, jak one się rozmnażają, skoro potrafią się zabijać...
No ja kupiłam specjalnie 3 samice żeby samiec ich nie zaadorował na śmierć a wyszło odwrotnie, jak samiec jest pipa i nie umie ustawic samic walczacych o hierarchię to go zeżrą. Odkąd umarł śmiercią tragiczną
Oczywiscie podnoszenie ciezarow badz dlugotrwale stanie nie jest dobre, ale kazda placowka nawet najmniejsza ma administracje gdzie powinno sie zgodnie z prawem pracy przyszkolic pracownika- obowiazek dostosowania miesca pracy dla ciezarnej. badz jesli pracodawca uznaje to za niemozliwe odwolac go do domu z pelna wyplata.
Na upartego u mnie mogli by od śmierdzących chemią drukarek przewalić mnie na foto, ale wiem jak by to wyszło w praktyce, a tym bardziej po zapytaniu, czy wezmę robotę do domu. Oczywiście, że bym siedziała tam po 8 godzin, a jak klieci się zwalali i był nawał pracy to nie było zmiłuj. Zresztą po dzisiejszym bardzo się cieszę z tego zwolnienia.

5 h w drodze żeby odwiedzić swojego doktorka [emoji4] Przy okazji jedno drugiego zaczynamy przygotowania pokoiku dla maluszka. Cały crafter pod dach zapakowany. Nawet nie wiedziałam że tyle już nakupowałam [emoji85] Dobrze ze jest z nami dwóch pracowników to pojdzie może szybciej i sprawniej. Jutro juz wracamy wiec niewiele mamy czasu. Uffff ciężki dzionek logistycznie mnie czeka
Mały cały czas mi dokazuje. Już zaobserwowałam jego ulubione godziny na aktywność w brzuszku [emoji7]

Jak ja wam zazdroszczę wolnego i l4. Ja nie mam jak i gdzie uciec sama przed sobą [emoji1787] Szefowa wiedźma [emoji23][emoji23][emoji23]
Jeden łik w miesiącu to max na co mogę sobie pozwolić. Wiec nawet na przygotowania mam niewiele czasu nie mówiąc o porządnym wypoczynku

reklama
ja się właśnie boję kontroli z ZUSu, teraz na chwilę będę zmuszona jechać do rodzicow na jakiś czas zanim znajdę mieszkanie w mieście w którym jestem :/ powinnam ich chyba poinformować ale to też, pojadę jutro do Kielc , we wtorek przyjdę znowu do lodzi oglądać mieszkania i jak sobie wymyśla kontrolę zrobić w kielcach? z resztą nawet takie głupoty jak to że się wyjdzie np. do koleżanki posiedziedziec oni wpadną i co? nie ma mnie i koniec? dziwne to generalnie dla mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry