zoja81
Fanka BB :)
Ja sie obawiam, ze w okresie okoloswiatecznym to w szpitalu moze byc problem z personelem. Moze xle mysle?Mi tez według usg wychodzi w grudniu jeszcze przed świetami. Chciałabym chyba jednak w grudniu urodzić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie obawiam, ze w okresie okoloswiatecznym to w szpitalu moze byc problem z personelem. Moze xle mysle?Mi tez według usg wychodzi w grudniu jeszcze przed świetami. Chciałabym chyba jednak w grudniu urodzić![]()
Mama mojego męża pracuje w służbie zdrowia. Ostatnio twierdziła, że w święta obsada jest taka jak zawsze i mam nie schizować ale myślę, że jednak mija się trochę z prawdą, żeby nas nie stresować. Przecież wtedy większość ludzi bierze wolne więc jak obsada ma być standardowaJa sie obawiam, ze w okresie okoloswiatecznym to w szpitalu moze byc problem z personelem. Moze xle mysle?
Też bym wolała urodzić przed niż po nowych rokuale dla dziecka im później tym lepiej i rodząc się w grudniu traci rok dzieciństwa.
Mama mojego męża pracuje w służbie zdrowia. Ostatnio twierdziła, że w święta obsada jest taka jak zawsze i mam nie schizować ale myślę, że jednak mija się trochę z prawdą, żeby nas nie stresować. Przecież wtedy większość ludzi bierze wolne więc jak obsada ma być standardowa![]()