- filmik z porodami. Wzruszyłam się i popłakałam co nie miara 
reklama
wesola_mamusia
Fanka BB :)
Jaki słodki bobasek
Ja idę dopiero w piątek na kontrolę. Mam 9+2
Ja się wzruszam teraz co chwile i ten filmik mnie rozwalił ...- filmik z porodami. Wzruszyłam się i popłakałam co nie miara![]()
Koteczka01
Jutro mam usg prenatalne i mimo, że zrobiłam Nifty to trochę mam stresa.
Buba88
Bedzie dobrzeJutro mam usg prenatalne i mimo, że zrobiłam Nifty to trochę mam stresa.
Koteczka01
No właśnie najgorsze jest to czekanie. Powodzenia z tymi wynikami papyBedzie dobrzeja jutro odbieram pappa wyniki i nie wiem jak wytrzymam!wolalabym juz wszystko wiedziec!
Koteczka01
Dziewczyny mam pytanie do tych, które już mają dzieci...otóż zauważyłam, że bardzo powiększyły mi się brodawki...Mam wrażenie, że zajmują jedną trzecią piersi. Czy to po ciąży lub karmieniu wróci do normy czy tak już niestety zostanie?
Karola1322
U mnie wróciło do normy tylko cycki się zmieniły brodawki mam nie tak jak przedtem na wprost tylko troszkę z bokuDziewczyny mam pytanie do tych, które już mają dzieci...otóż zauważyłam, że bardzo powiększyły mi się brodawki...Mam wrażenie, że zajmują jedną trzecią piersi. Czy to po ciąży lub karmieniu wróci do normy czy tak już niestety zostanie?
reklama
milka181
Zaangażowana w BB
Spokojnie wróci do normy ja wykarmiłam dwójkę i po karmieniu piersi jak przedDziewczyny mam pytanie do tych, które już mają dzieci...otóż zauważyłam, że bardzo powiększyły mi się brodawki...Mam wrażenie, że zajmują jedną trzecią piersi. Czy to po ciąży lub karmieniu wróci do normy czy tak już niestety zostanie?