Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chyba jako jedna z nielicznych na forum nie robię mimo że mam 30 lat, robię tylko usg prenatalne.Hej Dziewczyny! Widzę że duża cześć Was robi test NIFTY, czy macie do tego jakies wskazania czy po prostu obawy o dzidziusia?
Ja się jeszcze waham czy robić.Ja chyba jako jedna z nielicznych na forum nie robię mimo że mam 30 lat, robię tylko usg prenatalne.
Właśnie też mam taki planJa się jeszcze wacham czy robić.
Myślałam żeby zrobić pappe plus usg ale kurczę miałam już raz i pappa to dla mnie za duża statystyka.
Zastanawiam się czy nie zrobić usg i jeśli coś byłoby nie tak to wtedy nifty.
Powiedzieli, że to może kosmowka coś tam coś tam, nie wiem o co im chodziło, nie znam się, ważne, że kompletnie nic złego się nie dzieje. Zbadali mnie z każdej strony. Dali tabletkę do pochwy i poleżę na obserwację i do domu. Uff okropnie się przestraszyłam.Ale miałaś stresa!!!! Najważniejsze że z maluszkiem i z Tobą wszystko ok!Dziewczyny, właśnie wylądowałam w szpitalu. Poszedł mi skrzep z krwią, tak dosyć dużo. Obdzwoniłam wszystkich co wiedzą o ciąży, że właśnie poroniłam i poszłam do szpitala. Położne mnie pocieszały, a ja posłałam narzeczonego po podpaski na krew poronną, wiem ile to leci tego. On aż blady, rodzina w stresie. Czekałam godzinę na usg, już mi niedobrze było na samą myśl co mi zaraz powie. No i lekarz mówi, że widzi jak serce bije, prawidłowe tętno, a jak fajnie machało nóżkami i rączkami no cudowna wiadomość
Powiedzieli, że to może kosmowka coś tam coś tam, nie wiem o co im chodziło, nie znam się, ważne, że kompletnie nic złego się nie dzieje. Zbadali mnie z każdej strony. Dali tabletkę do pochwy i poleżę na obserwację i do domu. Uff okropnie się przestraszyłam.