Inesslo29
Zaangażowana w BB
Aha rozumiem. Ja tez chcialam isc na prenatalne ze wzgledu na wiek, bo podobno juz bym musiala, ale mi skierowania nie da.W 13. Tak bez problemu. Mam epilepsia i miałam siostre niepełnosprawna to mam przyczynę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aha rozumiem. Ja tez chcialam isc na prenatalne ze wzgledu na wiek, bo podobno juz bym musiala, ale mi skierowania nie da.W 13. Tak bez problemu. Mam epilepsia i miałam siostre niepełnosprawna to mam przyczynę
A ile masz lat.. Morzesz prywatne iść w pierwszej ciąży byłam bo tamten gin mi nie napisał przyczynyAha rozumiem. Ja tez chcialam isc na prenatalne ze wzgledu na wiek, bo podobno juz bym musiala, ale mi skierowania nie da.
29 skoncze, jeden radzil mi isc a ten drugi do teraz chodzę to powiedzial ze nie ma potrzeby. Nie wiem w sumie co robic.A ile masz lat.. Morzesz prywatne iść w pierwszej ciąży byłam bo tamten gin mi nie napisał przyczyny
Niby 10 dni roboczych. Ja odliczam je od dzis..A u mnie 8 dzień od badania nifty i jeszcze nie mam wyniku
[emoji7][emoji7][emoji7] super wiesci [emoji173] gratuluje chłopca [emoji8]Dziewczyny odebrałam wynik nifty!!! Zdrowy chłopczykcieszę sie bo mam juz dwie córy
![]()
Badanie bezpłatne dopiero po 35 r. ż.Aha rozumiem. Ja tez chcialam isc na prenatalne ze wzgledu na wiek, bo podobno juz bym musiala, ale mi skierowania nie da.
Też mam 29 to zależy od ciebie. Bo jak nie ma przyczyny29 skoncze, jeden radzil mi isc a ten drugi do teraz chodzę to powiedzial ze nie ma potrzeby. Nie wiem w sumie co robic.
Chyba że lekarz wpisze, że no coś z usg budzi jego niepokój i trzeba to zweryfikować. Zależy od lekarza i tak za takie badanie NFZ kasę zwraca ... jak będzie fajny lekarz to coś wymyśli nie jeden tak robiBadanie bezpłatne dopiero po 35 r. ż.